maanantai 31. joulukuuta 2018

2018

Moi pitkästä aikaa! Mun piti pitää blogista taukoa kesän ajan, mutta kas kun kesä vierähti syksyksi ja syksy talveksi niin kovin nopeasti, ihan huomaamatta.

Syksy toi mukanaan aika isoja muutoksia arkeen, oon itse aloittanut työpaikassani uusissa tehtävissä ja lisäksi mieheni jäi opintovapaalle ja on yleensä aamuvarhaisesta iltamyöhään pois kotoa. Yliopistolleen kun on se 200 km matkaa mennen tullen. Vapaa-ajan käytön suhteen ei siis ole ongelmia ja mitä tähän blogiin tulee, sille ei vaan ole ollut energiaa. Kynsiharrastus on voimissaan aivan siinä missä ennenkin, joskin lakkailut ajoittuvat oikeastaan vain viikonlopuille. Innostus ei ole kuitenkaan hiipunut mihinkään ja instaa olenkin päivittänyt koko tämän ajan.

Tähän vuoteen on mahtunut paljon kaikkea kivaa ja uuttaa, mutta on se ollut raskaskin. Suuret muutokset ottavat oman aikansa, ennen kuin elämä tuntuu taas "normaalilta", tutulta. Uudet jutut ovat kuitenkin ensisijaisesti tervetulleita ja kivoja, tottakai. Energiaa täytyy kuitenkin suunnata sitä eniten vaativiin asioihin ja siksi blogi on nyt saanut odottaa rauhallisempaa aikaa. Vuoden vaihtuminen ei tuone tähän toistaiseksi muutosta, joten jatkan hiljaiseloa. Onko tämä tauko vai loppu, siihen en osaa vastata, mutta sen tiedän, että lakat ja leimausvälineet ovat käytössä jatkossakin :) Jatketaan siis instan puolella ja ihanaa vuotta 2019 kanssalakkaajat! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla kuulumisia! Saa nähdä kauanko itse ehtii blogia päivittämään, jossakin vaiheessa varmasti itsekin siirryn kokonaan instaan. On se kuitenkin kiva aina lukea vähän pidemmästi kuulumisia blogin kautta, mitä yksittäisiä kuvia instassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että päivittelet instaa, koska en väsy ihastelemaan toinen toistaan kauniimpia lakkauksia. Taitaa tulevaisuudessa käydä pitkältikin niin, että kynsitaiturit julkaisevat aikaansaannoksiaan siellä ja varsinaiset kynsiblogit jäävät unholaan.

    VastaaPoista