tiistai 21. kesäkuuta 2016

Inspiraationa Art Deco

Mua viehättää suuresti art deco -tyylisuuntaus eri muodoissaan. Sydämeni saa sykkimään niin Gatsby kuin Empire State Buildingkin, mutta ihan erityisesti pidän art deco -printeistä ja taiteesta. Siispä mun tekeekin jatkuvasti mieli tehdä kynsille jotakin 20- ja 30 -luvun tapettia muistuttavaa kuviota, mutta se ei ole niin yksinkertaista ilman sopivia leimoja. Teippauksillakin saa ihan kivoja juttuja aikaiseksi, MUTTA TEIPPAUS. Hyi. Onneksi ÜberChicin 6-02 leimalaatassa on pari art deco -tyyppistä kuviota ja päätinkin tarttua niistä toiseen.


Lakkasin pohjalle pari kerrosta Color Clubin shampanjan väristä tekstuurilakkaa, Apollo Staria. Livenä tuo lakka on tosi nätti, mutta kuvissa näyttää olevan jotenkin epämääräisen röpelöinen. Apollo Star peittää melkein täysin yhdellä kerroksella, mutta lisäsin vielä ihan ohuen toisen kerroksen peittämään pienet virheet.


Leimat tein leimadecal-tekniikalla Messy Mansionin koristelumaton päälle. Leimasin MoYou Londonin mustalla ja väritin Essencen valkoisella. Lopuksi lisäsin ne kynsille, siistin kynsinauhat ja kuorrutin Seche Vitellä. Oon tyytyväinen!


Kynsillä:
  • Color Club Apollo Star
  • Essence Wild White Ways
  • MoYou London Black Knight leimauslakka
  • ÜberChic 6-02 leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mikä aikakausi tai tyylisuuntaus teihin uppoaa?

12 kommenttia: