torstai 19. helmikuuta 2015

F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)

Cesarshop otti vastikään tuotevalikoimiinsa F.U.N Lacquerin lakkoja ja tämänkin harakan oli yksi saatava. Itseasiassa useampikin houkuttelisi, mutta tässä on kortti vinkunut kevätkokoelmien myötä taas sen verran että koitan vastustaa glitterin kutsuhuutoa.

F.U.N. Lacquerista sen verran, jos merkki ei ole kaikille tuttu, että se on Singaporelainen indielakkamerkki ja erityisesti tunnettu supersäihkyvistä glitterlakoista. Lakoista on myös yleensä kaksi eri versiota jokaisesta: tavallinen ja hologram. Eroavat siis aina siten, että hologramversioon on lisätty hologlitteriä (joku tämän saattoi jo päätelläkin :D).


Mun valinta oli 24 Karat Diamond (H). Tuo H-kirjain perässä tarkoittaa sitä, että tämä on lakan holoversio (jee lisää kimallusta!). Voin heti ensimmäiseksi todeta, että lakan säihke ei sitten todellakaan näy kuvista, tämä nimittäin on todella, todella kimaltava yksilö! (Missä mun aurinkolasit on?)


Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta mikä riitti mainiosti täyteen peittävyyteen. Näissä F.U.N Lacquerin lakoissa on se erinoimainen puoli, että vaikka kyseessä on superglitterinen lakka, levittyy se silti oikein hyvin ja ennen kaikkea lakan pinta jää tosi tasaiseksi. Laitoin vain yhden ohuen kerroksen päällyslakkaa ja pinta on tosi sileä.


Mun oli tarkoitus leimata lakan päälle, mutta ajanpuutteen vuoksi päädyin siirtokuviin, ne kun saa nopsasti vain lätkäistyä kynsille. Nimittäin kun kosken leimailuvälineisiin, niin aikaa saattaa kulua kaikkea välillä puolituntia-vuorokausi. Ja kaiken hien, veren ja kyyneleiden jälkeen joudun todennäköisesti poistamaan lakat pilalle menneiden leimojen takia. Eli siirtokuvat kelpasivat.

Olisin ehkä vähän kaivannut vielä väriä tähän lakkaukseen, joten seuraavalla kerralla kokeilen tätä todennäköisesti jonkin värilakan kanssa. Mutta kyllähän tuo säihke on upea ja lakka jää ehdottomasti asumaan luokseni.


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia

Jokos siellä ollaan tutustuttu F.U.N Lacqueriin? Muita harakoita?

25 kommenttia:

 1. Wau! Kieltämättä aika pirun nätti kaveri! :) Minen vielä omista yhtään, mutta koska Cesarsista noita saa, niin pakko varmaan tilata yks testiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tilaamaan, on kyllä ainakin tämän perusteella upeita ja laadukkaita lakkoja :)

   Poista
 2. Oh wau! Ihan mieletön!
  Ovathan muutkin merkin lakat upeita, mut mun budjetti ei enää näiden lakkojen hintoihin taivu, joten tyydyn kattelemaan muiden kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä pirun hintavia, varsinkin näin Suomesta tilattuna. Mutta Cesarsilta tilaaminen on vaan niin helppoa ja toimitus on niin supernopeaa, ettei viitsisi laittaa ulkomaille tilausta. Mut on nää nättejä <3

   Poista
 3. On kyllä mieletön kimallus ja kiilto! Huijui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä todellinen bling bling. Ai vitsi kun vielä pari lakkaa polttelis... :D

   Poista
 4. 5 Funia tuolla laatikossa jo nököttää... :-D Toivon niiden pysyvän nyt jonkun aikaan siinä lukemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai, kyllä mullekin muutama vielä kelpaisi ;)

   Poista
 5. Tää on kyl törkeen upee lakka! Mulla sama normi versiona ja yhteensä FUNeja löytyy 6 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on! Ja sullahan on jo hyvä saalis näitä!

   Poista
 6. Wau miten upea lakka! Minä tilasin yhden ja varmaan on tänään postissa. Sitä illalla kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun kunniaksi siis säihkettä kynsille! Jään odottamaan millaiset blingit sun kynsiltä löytyy :)

   Poista
 7. Tämä on kyllä niin nätti lakka! Tikutin FUNeja Cesarsilla, kun ne saapuivat ja tässä pariskunnassa ei kyllä ole juurikaan eroa holo- ja ei-holo-versioilla. Yleensä ero on selkeämpi. Samoin tämä on aika samantyyppinen Queenin kanssa. Mietiskelin, että minkä näistä kolmesta ottaisin, mutten vielä päässyt lopputulemaan :). Ihanaa, etten ole ainoa, jolla leimaamissessiot kestävät kauan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin tätä tilatessani swacheja netistä ja huomasin myös ettei näissä ole juuri eroa. Valitsin kuitenkin holoversion koska... no holo <3 :D

   Poista
 8. Oo miten upea lakka! Nämä FUNit kyllä himottaa itseä kamalasti <3 Ja hyvin sopii siirtikset tämän kanssa yhteen, kokonaisuus on siis kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä upea ja F.U.Nit ylipäätään! Kiitos Nena Sofia <3

   Poista
 9. Voi hyvän tähden mitä säihkettä tuossa lakassa onkaan, aivan ihanat kynnet! Minäkään en muuten voinut vastustaa F.U.N Lacquerin himoa, kun luin Mallen postauksen siitä, että näitä olisi Cesarsissa tarjolla ennakkotilattavaksi. Yksi siis oli pakko tilata, hain sen eilen postista.

  Mä muuten yritin eilen taas askarrella sun hienoilla decalseilla. Sijoittelu meni tällä kertaa paremmin kuin ekalla kerralla, mutta kuitenkin sen verran pieleen, etten en kehtaa julkaista kuvia niistä. Ehkä kolmas kerta toden sanoo :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! Ja kyllä, säihkettä riittää! Minkä lakan valitsit? Sun säihkekynsiä odotellessa :)

   Hmm.. Musta tuntuu että ne siirtikset on varmaan jotain tosi hankalia tapauksia. Mainitsit että ne menee väärään kohtaan. Takertuuko ne heti kynnelle eikä voi enää liikuttaa? Jos näin, kannattaa kastaa kynsi veteen ja yrittää pitää homma mahdollisimman vetisenä, ettei kuva takertuisi heti siihen mihin ensimmäisenä osuu. Ja pinsettejä kannattaa käyttää myös. Niillä saattaa saada kuvan heti sille paikalle kun kuuluukin. Kerroppa vähän mitkä asiat tuntuu hankalammilta niin yritän auttaa :)

   Poista
  2. Joo mä taisin jättää kostuttamatta kynnen ennen decalsin siirtämistä kynnelle (oon vähän huono lukemaan ohjeita :D). Varmaan sen takia en pystynyt liikuttamaan decalsia sen jälkeen kun se oli päätynyt kynnelle ihan väärään kohtaan, vai mitä ajattelet?

   Pitääkö se decalssi muuten irrottaa siitä paperista ENNEN kuin sen siirtää kynnelle? Kun mä en irrottanut, se kyllä tuntui ihan pöljältä tavalta että tais mennä väärin.

   Mä luulen kyllä että ne decalsit on ihan hyviä ja mä en vaan nyt oikein pääse kärryille tästä hommasta :D.

   Poista
  3. Ai niin ja mä tilasin sen Burnin' Upin holona tietty :).

   Poista
  4. Ei niissä ohjeissa lue että kynnet tarvitsisi olla kostutettu, mutta olen huomannut sen käytännössä, antaa aikaa kuvan liikuttamiselle :) Sitä kuvaa ei irroteta taustapaperista ennen veteen laittoa, ei se siitä varmaan irtoisikaan? Leikkaa ensin arkista haluamasi kuva ja laita sitten taustapahvin kanssa veteen likoamaan hetkeksi. Sitten kun nostat sen vedestä, liu'uta kuva sormenpäällä irti taustasta. Kannattaa tehdä niin, että liu'utat sitä vain sen verran, että kuvan reuna tulee hieman taustapahvin yli, jolloin saat siitä pinseteillä kiinni. Sitten vain varovasti irrotat sen pinseteillä ja laitat haluamaasi kohtaan kynnellä. Jos decalsit on hyviä, niin kuvaa pitäisi pystyä hieman liikuttamaan kynnellä. Mutta sitten on tosiaan myös niitä, jotka tarrautuvat heti kiinni ja nehän on valitettavasti aika paskoja :D Mä oon ihan varma että nyt on vaan huonot decalsit kyseessä, älä lannistu! :)

   Poista
  5. Kiitos tästä opastuksesta Maiju! Mä tein siis sen decalsin siirtämisen kynnelle ihan päin sanonko mitä :D. Katoppa kun en irrottanu sitä decalsia siitä taustapaperista sen jälkeen kun olin liottanut sitä vedessä vaan yritin sijoittaa sitä kynnelle taustapaperi ylöspäin, hehee. Ilmankos homma tuntuikin vähän kummalta :D.

   Onhan se decalssi paljon helpompi sijoittaa kynnelle jos se tosiaan irrotetaan siitä taustapaperista ensin... ei että mä oon pälli - repeilen täällä omalle typeryydelleni :D.

   Poista
  6. Aah, no nyt löytyi ongelman ydin! Juu eli kuva irroitetaan taustapaperista kokonaan ennen kynnelle siirtoa. Se puoli, mikä on alunperinkin arkissa ylöspäin, tulee myös kynnelle samoin päin. Ja hei Tintti, don't worry, tiedän ettet suinkaan ole ainoa joka on koittanut laittaa tuolla tavoin decalseja kuin sä! Mutta nyt onnistuu varmasti paremmin ^_^

   Poista
 10. Uuuh mikä lakka! ♡
  En vielä omista yhtään FUNia, mutta pahoin pelkään että tilausta pitää laittaa menemään... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 Kyllä mä sanoisin et ainakin pieni tilaus kannattaa tehdä! ;)

   Poista