torstai 7. heinäkuuta 2016

Kiekuroita

Niin kuin taannoin mainitsinkin, Sain Kineticsiltä heidän Rio Rio -kesäkokoelman ja tällä kertaa halusin yhdistää vaalean pinkkiin taittavan liilan ja luumun värisen lakan keskenään. Ensiksi mainittu on nimeltään Lost In Copacabana ja jälkimmäinen Dream High. Molemmat lakat käyttäytyivät erinomaisesti ja peittivät kahdella kerroksella. Lakat kuivuu ihanan kiiltäviksi ja liukuu kuin itsestään kynsille. Tykkään edelleen!


Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Lost In Copacabanaa ja tämän jälkeen teippasin kynsivinyylien avulla pienet kaistaleet ja lakkasin ne Dream High:lla. Värit sopii mielestäni yllättävän hyvin yhteen ja on muuten aika epätyypilliset mulle - en juuri perusta violetista omilla kynsilläni. Muiden kynsillä kylläkin! Nämä lakkaukset tuntuu kuitenkin tosi kotoisilta.

Koristeeksi leimasin mustalla tuollaiset kiekurat ÜberChicin 6-03 -laatasta. Siinäpä se kaikessa lyhykäisyydessään :)

Mä toivottelen teille jo tässä vaiheessa mukavaa viikonloppua (tai loppuviikkoa)! Mulla menee loppuviikko siivotessa, pyykkiä pestessä ja niitä silittäessä, sukulaisia kahvittaessa ja pakatessa. Lähdemme mieheni kanssa tulevana maanantaina Italiaan, joten ainakaan reaaliaikaisesti en pääse tänne blogiin kirjoittelemaan. Koitan kuitenkin ehtiä ajastamaan jotakin, mutta jos en ehdi niin ensi viikolla on sitten tiedossa pientä taukoa. Instan puolelta kuitenkin löytynee matkakuvia, joten muistakaa seurailla @maijumint :) Toivottavasti kuitenkin täällä kotimaassakin paistaisi ensi viikolla aurinko teille jotka ette ole muualle karanneet!


Kynsillä:
 • Kinetics Lost In Copacabana
 • Kinetics Dream High
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • ÜberChic 6-03 -leimauslaatta

8 kommenttia:

 1. Onpa kivat :) tekee mieli uusia laattoja, tympii leimata koko ajan samoilla :) näissä on tosi kivat leimat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Mulla oli todella pitkään tosi vähän leimauslaattoja, mutta nyt olen hieman korjannut tilannetta :) Ei noita edellenkään paljoa ole, mutta onpahan vähän paremmin valinnanvaraa. Ja lisää tekee mieli!

   Poista
 2. Tosi nätti lakkaus! Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat :) Eipä ole tullut tämän merkin lakkoja kokeiltua, mutta jos noin hyviä ovat niin pitääpä pistää korvan taakse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voin kyllä suositella näitä lakkoja. Tähän mennessä kaikki kokeilemani ovat olleet erinomaisia!

   Poista