tiistai 5. heinäkuuta 2016

Biitsikynnet loman alkajaisiksi

Vihdoinkin mä oon lomalla! Seuraavat kuusi viikkoa autuasta oleilua ilman aikatauluja tai kroonista väsymystä. Ai että! Lomalla on tiedossa ainakin kaivattua aikaa miehen ja Hilla-koiruuden kanssa, Italian reissu ja yhteiset "kuuskymppiset" mieheni siskon eli rakkaan ystäväni kanssa. Mulla on loma jo täynnä erilaisia menoja, mutta kaikki on kivoja juttuja joten ei haittaa yhtään. Tulikin muuten Hillasta mieleen että viimeksi kirjoittelin pentukuulumisia kun Hilla oli ihan vauva. Nyt tuo karvapallero on jo yhdeksän kuukauden ikäinen, joten voisin taas muutaman kuvan tännekin pistää :) Täytyypä yrittää muistaa ottaa nyt loman aikana kuvia!

Mutta nyt kynsiin. Kun piCture pOlishin Salt Water saapui mulle ilmestyttyään, päätin heti että loman alkajaisiksi teen sillä ranta-aiheiset kynnet. No nyt kun se loma vihdoin koitti niin pitihän tämä toteuttaa.


Kuvat on aivan kamalat, mutta kynnet oli ihanat :) Luonnollinen valinta Salt Waterin kaveriksi oli tietysti piCture pOlishin Cherish, mikä sai toimittaa rantahiekan virkaa. Lakkasin ensin yhden kerroksen Cherishiä kaikkiin kynsiin ja sen jälkeen tein päälle liukuvärin. Muutama kerros piti lakkoja meikkisienellä töpöttää että väristä tuli peittävä. Mutta on ne kyllä nätit yhdessä!


Lisäsin Cherishin päälle hieman Zoyan Bar -tekstuurilakkaa tuomaan hiekan kimallusta. Salt Waterin päälle maalasin valkoisella akryylimaalilla tuollaista "vesikuviota". Vetelin vain viivoja ohuella sudilla sinne tänne, mutta ihan ok tulos kuitenkin. Lopuksi lisäsin koristeeksi pieniä simpukoita ja helmiä. Nämä jos jotkut on lomakynnet!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • piCture pOlish Cherish
 • Zoya Bar
 • Kinetics SolarGel Top Coat -päällyslakka
 • valkoinen akryylimaali
 • simpukkakoristeet
 • helmet

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on?

8 kommenttia:

 1. Ihastuttavat ja todella hyvin toteutettu <3 pentukuvia olis kiva nähdä, ihanaa lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina tuhannesti sekä kynsikehuista että lomatoivotuksista! ❤

   Poista
 2. Kynnet on superkauniit ja biitsikynnet todellakin - vaikka kelit ei just nyt ehkä olekaan ihan biitsikelit... Mutta ehtii niitä vielä tulla noin pitkän loman aikana.
  Mun 3-viikkoinen lomani meni jo, joten lomasuunnitelmia ei enää kysytyssä aikamuodossa ole.. :D Kroatiassa oltiin viikko, kotona katsottiin jalkapalloahyvä tovi ja Juhannuksena mökkeiltiin.
  Rentouttavaa lomaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi Kroatia on ihana! Mun oli alun perin tarkoitus kirjoitella tänne meidän viime kesän Kroatian matkasta, mutta sen purkaminen yhteen postaukseen tuntui ylivoimaisen vaikealta, joten jätin tekemättä :D Kiitos paljon E-S! ❤

   Poista
 3. Olisi aina korrektia, jos näissä suoraan kopioiduissa lakkauksissa olisi mainittu inspiksen lähde. Idea ei tokikaan ole omani, mutta olinkin postauksessani linkannut ne alkuperäiset. Kaunis lakkaus kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Mä en todellakaan kopioinut näitä suoraan sulta tai tiennyt mitkä on alkuperäiset tällaiset! Mä olen kyllä aikaisemmin maininnut aina inspiraation lähteen, jos sellainen selkeästi on. Usein, niin kuin näidenkin kohdalla, sitä inspiroituu useista eri lakkauksista ja asioista mitä on jäänyt mieleen. Muistan kyllä nyt nähneeni instassa sun (kauniin) lakkauksen. Olen kuitenkin tehnyt näitä vastaavia lakkauksia monta kertaa ennenkin. Milloin se on kopio? Kun sen kummemmin ajattelematta käyttää samoja pp:n lakkoja? Tämä on oikeasti hyvä aihe - oon sun kanssa samaa mieltä. Kun joku luo jotakin ja muut tekee perässä, on todellakin korrektia mainita alkuperäinen tekijä tai oma inspiraation lähde. Oon todella pahoillani jos sulle tuli olo että tekemääsi kopioidaan ilman mainintaa siitä. Miten voisin välttää tämän jatkossa? Muistamalla millaisia lakkauksia muut tekee ja mitä lakkoja niissä käytetään? Enpä tiedä. Mulle tuli paha mieli.

   Poista
 4. ihanan tunnelmalliset rantakynnet :)

  VastaaPoista