sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 5: Nature's Wonders

Haasteessa mennään jo viikolla viisi ja nämä taitaa olla myös mun viidennet haastekynnet. Joka viikkohan olis tarjolla kaksi aihetta lakkauksille, mutta näköjään mä olen tyytynyt yksiin per viikko. Meneehän se näinkin :)

Tällä viikolla toisena aiheena oli Nature's Wonders, luonnon ihmeet. Hirveän laaja aihe ja toisaalta mulla oli noin tuhat ideaa mielessä ja sitten toisaalta en saanut mitään niistä aikaiseksi. Ostin hiljattain Essien klassikkomintun, Mint Candy Applen ja kun lakkasin sillä, päätin että se toimikoot myös tämän haasteen pohjana.


Kun kynsillä kerran oli kaikkien minttujen äiti, klassikkokamaa, menin koristeluiden suhteen vähän samalla linjalla, eli vaaleanpunaisin kukin. Ensin ajattelin tehdä tyypillisen kirsikankukkalakkauksen oksineen päivineen, mutta loppujen lopuksi teinkin vain pelkät kukat. Kukat tein dotting toolilla käyttäen Ciatén Strawberry Milkshakea. Nuo tummemmat täplät kukkien sisään on tehty essencen 108 ultimate pinkillä hammastikkua apuna käyttäen. Ei tullut siistiä jälkeä ei, mutta ei se aina niin tarkkaa ole.

En erityisemmin pitänyt näistä kynsistä, mutta tuosta Essiestä kyllä! Mullahan ei, uskomatonta kyllä, ole tuota Mint Candy Applea aikaisemmin ollut. Rakastan minttulakkoja ja niitä on jonkin verran lakkakokoelmaani eksynyt. Ehkä juuri siitä syystä tätä lakkaa ei ole aikaisemmin tullut hankittua, minkäänlaisesta tarpeesta kun ei voi kohdallani puhua. Nyt kun Sokoksella oli kaikki Essiet alennuksessa, nappasin tämän mukaani ja voi vitsit kun onkin hyvä minttulakka! Koostumus oli paljon ohuempaa kuin odotin (ja ohuempi kuin muissa saman sävyn lakoissani) ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Peukku!


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Essie Mint Candy Apple
 • Ciaté Strawberry Milkshake
 • essence 108 ultimate pink
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Muita Mint Candy Apple -faneja?

8 kommenttia:

 1. Oi mikä ihanan keväinen lakkaus, raikas kuin kevättuuli jossain missä ei ole katupölyä! Essien minttulakalla on hauska nimi ja ihana väri. Ja noi kukkaset ovat suloisia :).

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä herkullisen keväiset kynnet! Multa puuttuu myös tuo Mint Candy Apple vielä, kun Rimmelin Peppermint on kuulemma sen dupe (ilmeisesti jopa peittävämpi, niin olen vieläpä lukenut) joten olen ajatellut pärjääväni sillä ainakin kunnes mokoma päättää loppua :) Mutta minttulakat on kyllä aivan ihania, niin siis tämäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! Mullakin on Rimmelin Peppermint, joka tosiaan tairaa olla dupe, samoin kun myös kokoelmastani löytyvä essencen that's what i mint! Mun makuun Mint Candy Apple on kivempi lakattava kuin Peppermint, mutta nämähän on lakkaajakohtaisia mieltymiksiä :)

   Poista