maanantai 2. maaliskuuta 2015

#ablecs15 Week 4: Turquoise

Nonni, nyt ollaan taas asian ytimessä turkoosin #ablecs-haasteen myötä. Asian ytimellä tarkoitan tietysti kivoja lakkausia tylsien sijaan. Ja näistä tuli kuin tulikin kivat, kyllä turkoosiin voi aina luottaa. Päätin heittäytyä merenneidoksi ja tässä tulos.


Toki näissä on aika paljon kaikkea ja kynsiä tehdessä moneen kertaan mietin että pitäisikö koristeita jättää vähän vähemmälle, mutta mun teki mieli käyttää näissä kaikkea mahdollista meriaiheista. No en mä sentään kaikkia meriaiheisia koristeita samalla kertaa kynsilleni laittanut, huomasin niitä nimittäin kertyneen aika paljon. Kuitenkin jonkin verran tavaraa löytyy, mutta mä tykkään näistä tosi paljon, viimeaikoina kun on tullut tehtyä niin yksikertaisia lakkauksia.


Lakkasin ensin pohjalle pari kerrosta China Glazen For Audreyta, joka on tarkalleen ottaen Tiffanyn sininen lakka. Iiihana sellainen. Tämän jälkeen tein pikku- ja keskisormeen sekä peukaloon tuollaiset kalansuomuleimat Dependin lakalla numero 223. Leimauslaattana hehe 05. Mulla oli käytössä Cesarsshopista hankkimani "löllöstampperi" ja kerrankin sain leimat onnistumaan kohtalaisen hyvin ilman suurta tuskaa. Kuva nousi laatasta ihan hyvin ja tuo Dependin lakka toimii aina moitteettomasti.


Koristelin kaikki kynnet käyttäen erilaisia strasseja, muutamaa erilaista simpukkakoristetta, helmenpuolikkaita ja nimettömiin vähän hopeaa teippiäkin. Lopuksi kaikki kuorrutettu kerroksella Secheä, as always.

Jotenkin tällaiset meri- ja vesiaiheiset kynnet saa mut aina hyvälle tuulelle ja tykkään niistä lähes poikkeuksetta. Niin tälläkin kertaa :)


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • China Glaze For Audrey
 • Depend 223 (leimat)
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • strasseja
 • helmenpuolikkaita
 • simpukkakoristeita

Mites on, nappaako teitä merenneitokynnet yhtä paljon kun mua?

22 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tositosi kivat! :) Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli joku Deja vu ku näin nää lakkaukset! Ihanku oisit aiemmin julkassu nää kynnet. :D
  Mutta mielettömän nätit kuitennk! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! ^_^
   Mä oon tän tyyppisiä lakkauksia tehnyt ennenkin, joten oikeilla jäljillä olet! Ainakin nämä kaksi lakkausta on samanhenkisiä:

   http://mintblogi.blogspot.fi/2014/07/liukua-uusilla-lakoilla.html

   http://mintblogi.blogspot.fi/2014/06/merikynnet-ja-water-spotted-tutoriaali.html

   Poista
 3. Upea lakkaus ja koristeita on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Voi että toi For Audrey on kauniin värinen, pakko laittaa se hankintalistalle. Ja kivaa että löllöstampperi oli mukava tuttavuus, leimaukset näyttävätkin erittäin onnistuneilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tintti! :) Löllöstampperilla oli kohtuullisen helppoa leimata, eikä suurempia virheitä päässyt leimausjälkeen syntymään. Näissä kuvissa näyttää siltä kun kuvio puuttuisi kynsien sivuista, mutta se on vain valo mikä häivyttää kuvion.

   Ja suosittelen For Audreyta, se on ihana!

   Poista
 4. Kyllä mun vaan pitää hommata tuo lakka... <3

  VastaaPoista
 5. Wautsi! Nää on ihan mielettömät! <3 Mullekin iskee aina tällaiset meriaiheiset kynnet ja lujaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Nena Sofia! <3 Kiva kun tykkäät :)

   Poista
 6. Aivan ihanat! Tuhat sydäntä tähän näin! <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 7. Tosi upee lakkaus! Mul on samanlaisia simpukkaniittejä, mut en oikeen osaa käyttää niitä mitenkään järkevästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti Tinkerbell! Mun mielestä taas nämä simpukat on helppoja käyttää ja yhdistellä. Valitsee vain jonkun sinisävyisen lakan ja lisää näitä, siinä jo yks kiva vaihtoehto. Sopisi myös tekstuurilakkojen kanssa tai strassien, niin kuin tässä tapauksessa :) Kokeile ihmeessä!

   Poista
 8. wau mitkä merenneitokynsimet! aivan törkeen upeet <3 toi depend 223 on huippu leimauksessa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiitos ihan tosi paljon kauniista sanoistasi ^_^ Tuo Depend tosiaan leimaa aivan täydellisen hyvin ja en kyllä enää vilkaisekaan muuta hopeaa leimauslakkaa!

   Poista
 9. Nää on kyllä upeat lakkaukset! ^.^

  VastaaPoista
 10. Ihanat! Merenneito-teema ja turkoosi väri toimii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S, kivaa että tykkäät! ^_^

   Poista