tiistai 19. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 15: Keeping It Simple

Moikka! Ai kamala kun huomasin äsken että olen kirjoitellut tänne kaksi kertaa tämän kuun aikana ja nyt on jo 19. päivä. Nyt siis äkkiä postausta kasaan pakkaamisen lomassa. Onneksi kynnet ovat simppelit, joten niistä ei tarvitse pitkään kirjoitella. Nämä kynnet ovat myös osa ablecs15 -haastetta ja aiheena on "Keeping It Simple", simppeliä siispä.


Tein jokin aika sitten tilauksen Harlow & Co:lle ja nappasin ostoskoriin myös tämän super kesäisen Models Ownin Beach Bag -nimisen lakan. Lakalla on sävynsä lisäksi ihanan kesäinen nimikin. Mulla tulee mieleen Miamin reissu :) Herättiin aikaeron vuoksi aina kukonlaulun aikaan, käytiin paikallisessa delissä aamupalalla ja siitä suoraan rannalle. Aurinko oli vasta noussut ja muut nukkuivat. Ihanaa. Pitäisköhän taas ens talvena lähteä?

No mutta tämä lakka. Se on neonmaisen kirkas, persikkaisen oranssi ihanuus joka ei paljon koristeluita kaivannut. Peitti kahdella tai kolmella kerroksella, en muista varmaksi riittikö kaksi kerrosta. Mitään huonoa sanottavaa tästä ei kuitenkaan ole. Mainio tapaus. Päälle sudin hieman Yves Rocherin hopeaa hiekkalakkaa sinne tänne. Secheä yksi kerros. Siinäpä se, tykkäsin näistä tuon söpön värin takia tosi paljon. Toivottavasti rusketun kesällä, tää tulee näyttämään niin hyvältä! :)


Kynsillä:
  • Ciaté Underwear Base Coat
  • Models Own Beach Bag
  • Yves Rocher Argent givré
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitäs tykkäätte tästä kesälakasta?

10 kommenttia:

  1. Ihana kesäinen väri ja nätit kynnet :). Tsemppiä muuttotouhuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! Kyllä kertakaikkiaan on muuttohommat saanut ihan piippuun, mutta onneks isoin urakka on kohta ohi ja saa taas lakata kynsiä (uudella kynsipisteellä!) ja nukkuakiin :D

      Poista
  2. vau mikä lakka ja ihanan simppelit kynnet <3

    VastaaPoista