tiistai 5. toukokuuta 2015

Essie Blossom Dandy

Tällä kertaa taas vuorossa jotain tosi mua - minttua, tekstuurihopeaa ja siirtiksiä. Tämä on kyllä juuri sellainen "äkkiä jotain kynsille" -lakkaus johon turvaudun aina kiiressä. Niin tälläkin kertaa. Mutta vaikka nämä kynnet edustavatkin sitä tylsää ja turvallista puolta, niin olen kuitenkin tyytyväinen että sellainen lakkauskaava on löytynyt, jonka voi kiireessä toteuttaa ilman suurempaa vaaraa feilaukseen. Ja mieluisethan nämäkin on, vaikkei mitään ihastuksen huokauksia erityisemmin aiheutakaan.


Lakkauksessa on kuitenkin jotain erityisen kivaa - nimittäin Essien kevätkokoelmassa ilmestynyt minttuinen söpöliini Blossom Dandy. Täydellinen minttulakka mun makuun. Juuri sopiva sävy eli tarpeeksi sininen ja levittyy kuin unelma verrattuna moniin muihin mintunvärisiin cremelakkoihin. Kaksi kerrosta peitti kynteni hyvin, ei kaljuuntumista, raidoittumista tai muuta epämääräistä kasaantumista. Ah!

Lakkasin Blossom Dandylla peukalon, etu- ja keskisormen. Nimettömään laitoin ensin pari kerrosta Ginan Whitea ja sitten yhden kerroksen OPIn luonnonvalkoista I do! I do!:ta. Pikkurillin lakkasin OPIn hopealla hiekkalakalla It's Frosty Outsidella ja sudin sitä myös etusormeen ja peukoloon vähän sinne tänne. Keskari ja nimetön saivat päälleen minttuiset kukkasiirtikset ja siinä yksinkertaisuudessaan koko homma :)

Voi kun löytyisi aikaa ja kykyä keskittyä lakkaamiseen, mulla olis tuolla kivoja lakkoja ja kynsikoristeita testattavana. Ja tänään taisi tarttua TAAS uusi minttulakkakin mukaani... Teen vain kunniaa blogini nimelle hankkimalla kymmenittäin mintunvärisiä lakkoja, eikö vain?

Ja siitä ajasta puheenollen, ajattelin tosiaan aikaisemmin että asunnon osto- ja muuttoasioissa menisi lähinnä huhtikuu, mutta näinhän ei todellakaan ole. Tämä kuu tulee täyttymään vieläkin enemmän kyseisissä askareissa, joten vieläkin saattaa olla aika hiljaista tällä suunnalla. Mutta kyllä mä tännekin ehdin silloin tällöin kirjoittelemaan, yleensähän kysymys on vain ajan järjestämisestä :) 


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Essie Blossom Dandy
 • Gina Tricot White
 • OPI I do! I do!
 • OPI It's Frosty Outside
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • siirtokuvia

Oletteko te hankkineet lakkoja Essien Flowerista -kevätkokoelmasta? Iskeekö Blossom Dandy?

10 kommenttia:

 1. Nää on kyllä tosi kauniit :) Häpeän myöntää, etten omista kuin kaksi Essien lakkaa: Sugar Daddyn ja Set in stonesin. Mutta ilomielin voisin kyllä tämän minttuiset lakan ottaa kokoelmaan mukaan. Muutenkin tämä uusin kokoelma oli mun mieleen värimaailmaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Ei mullakaan hirveästi Essieitä ole, varmaan joku 10-20 lakkaa. Tykkään Essiestä, mutta vaikka kokoelmat olisikin kokonaisuudessan kivoja, jotenkin ne ei houkuta samalla tavalla kuin vaikka OPIt. OPIlla on kivemmat teemat, kuten Hawaii, Brazil, The Bond Girls jne.
   Mäkin tykkään kokonaisuudessaan tästä Essien kevätkokoelmasta, joskaan en ole hankkinut siitä muita lakkoja, ainakaan vielä. Ja nuo kaksi Essietä mitä sulla on - loistovalinnat!

   Poista
 2. Blossom Dandy on ihana lakka ja se pääseekin tässä huikean hienossa lakkauksessa oikeuksiinsa. Kauniit siirtikset, sopivat kivasti ton Dandyn kanssa yhteen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mintturakkautta pullotettuna :) Kiitos tuhannesti Tintti! <3

   Poista
 3. blossom dandyä näkyy joka paikassa, mun on pakko ostaa se ! kauniit kynnet, ihana kokonaisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan ihana lakka, kannattaa hankkia! Paljon kiitoksia <3

   Poista
 4. Todella kauniit kynnet ♡
  En ole hankkinut yhtään Essien lakkaa xD Yhden kerran olen sentään kokeillut lakata ystävän Essiellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Essiet on mun mielestä aika tasalaatuisia (hyviä sellaisia) ja suosittelenkin ainakin muutaman hankkimaan ;D

   Poista