keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 12: Oh So Bright

Haasteessa vuorossa "Oh So Bright" eli mulle se tarkoittaa neonia jee! Ja sopivasti sattuikin uusi neonlakka ilmestymään postilaatikkoon (niitä vain ilmestyy sinne, mitään oo tilannu). Kyseessä on China Glazen uudessa Electric Night -kesäkokoelmassa ilmestynyt neon oranssinpunainen Red-y To Rave.


Lakka on todella kirkas ja sävyltään siis neonpunainen eli siinä on reilusti mukana oranssia. Tätä voisi ehkä kutsua jopa tummaksi neonoranssiksi. Ihan kiva sävy, mutta en mä tällaisesta väristä tykkäisi ellei tämä olisi neon. Ja sitä tämä on, sellainen huomio-neonpunainen, tiiättehän.

Mutta sitten päästään tärkeimpään asiaan eli aivan helvetin hyvään koostumukseen, pardon my french. China Glazen neonlakat eivät ole tunnettuja erityisen hyvästä koostumuksesta, joskin ihan ok laatuakin mahtuu joukkoon. Mutta on siellä paljon sitä itteensäkin. Mutta tämä yksilö peitti lähes täydellisesti mun kynnet yhdellä kerroksella! Ei raidoittumista, ei kaljuuntumista. Koostumus on ohuehkoa, joten lakka levittyi hyvin ja yhden kerroksen jälkeen pinta oli täysin tasainen mutta ihan pikkuisen kynnen vapaan kasvun raja kuulsi läpi. Mähän tosin lakkaan aina vähintään sen kaksi kerrosta, joten tuolla ei ollut mulle väliä ja hätätapauksessa tämä menisi yhdelläkin kerroksella. Että kyllä mä hyvin muikeana tiirailin kynsiäni jo sen ensimmäisen kerroksen jälkeen. Oikeasti reaktio oli luokkaa WOOP WOOP PUT YOUR HANDS IN THE AIR!


Koristeluissa halusin pysyä jossain kohtuu yksikertaisessa ja rajasin nimettömän, etu- ja keskisormen F.U.N Lacquerin 24 Karat Diamond (H):lla. Tuossa lakassa on niin paljon glitteriä, että sillä saa tehtyä tosi helposti aika tarkkaakin jälkeä. Glitteriä tuli jo kerralla tosi paljon ja apuna käytin tasapäistä littanaa kynsisivellintä. Jätin pikkurillin ja peukalon rajaamatta ja lisäsin niihin yhdet pyöreät niitit ja muihin kynsiin lisäsin sitten neljä niittiä tuollaiseen quatrefoil-tyyppiseen malliin. Ihan kiva lopputulos mielestäni, mutta tuo koristelu olisi tosin saanut olla kaikissa kynsissä sama. Mutta koska tunnit loppuvat vuorokaudesta kesken, niin sitten loppuu myös koristelu vähän kesken :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • China Glaze Red-y To Rave
 • F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond (H)
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • pyöreitä niittejä

No, reivaisiksä tämä lakka kynsilläsi? :D Ja hyvää vappua kaikille jo näin etukäteen <3

6 kommenttia:

 1. Upee on lakka ja myöskin koristelut! :)
  Mä vahingossa tilasin tuon lakan heti kun olit käyny kommentoimassa mun postausta, hups! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, kuinkas siinä nyt niin kävi :D Kiitos Roosa!

   Poista
 2. Onpa ihanan pirteät! Hyvää etukäteisvappua sinnekin :)

  VastaaPoista