maanantai 24. elokuuta 2015

Kesäinen liukuvärjäys

Hellurei! Mä oon lakkaillut kynsiäni koko viikonlopun, sillä sain juuri sopivasti vapaapäiviksi hyppysiini tilaamani MoYou:n leimauslaatat. Tänään en kuitenkaan vielä esittele niillä tekemiäni lakkauksia, vaan nyt vuorosssa kesäinen liukuvärjäys jossa käytin BPS:n leimauslaattaa.


Lakkoina liukuvärissä käytin Kikon turkoosia 344:sta ja Maybellinen vaaleaa limenvihreää Chic Chartreusea. Lakat sopi mun mielestä tosi kivasti yhteen ja sulautuivat nätiksi liukuväriksi.


Leimakuvio on Born Pretty Storen laatasta BP-L003. Tuo laatta on kyllä täynnä ihania kuvioita! Tämä kuvio muistuttaa mun mielestä sekä lehtiä että sulkia, riippuu vähän mihin sen yhdistän. Tässä tapauksessa mieleen tulee lehdet ja siksi värien ja kuvion yhdistelmä teki lakasta mukavan kesäisen. Mä olen tehnyt kesälakkauksia toisensa perään, jotenkin tuntuu että apua kesä karkaa ihan just pois ja nyt äkkiä kaikkia kivoja kesäjuttuja kynsille :D


Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • Maybelline Chic Chartreuse
 • Kiko 344
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Born Pretty Store BP-L003 leimauslaatta*

Hyvää alkanutta viikkoa!  

*) Saatu Born Pretty Storelta.

24 kommenttia:

 1. Oo, tosi kauniit! Näistä välittyy semmonen ihana rauhallinen fiilis. Ehkä näistä tulee vähän mieleen meri, ranta ja aallot, joten rauhallisuus saattaapi johtua siitä. Kivat värit oot valinnut liukuun ja leimaus sopii tohon täydellisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kivoja mielleyhtymiä sulle tulee näistä :) Meri ja ranta ovet mullekin rahoittavia asioita. Kiitos paljon Mee! ❤

   Poista
 2. Todella kauniit :) ihana liuku ja valkoinen leimaus sopii sen kanssa tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lakkaus! Tuo merellinen liuku on todella kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! Hauskaa että sullekin välittyy näistä merellinen fiilis :)

   Poista
 4. Ihana liuku! Pakko tehdä samoilla väreillä omille kynsillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! Hirmu kiva kuulla että inspiroiduit näistä ^_^

   Poista
 5. *ihastuken huokaus*
  Aivan älyttömän kauniit lakkaukset ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihanainen Nanne ❤

   Poista
 6. Voi sentään mikä unelmanhieno liuku ja mitkä värit! Tota leimauskuviota ja itse asiassa koko leimauslaattaa oon ihaillut aiemminkin, mutta en enää uskalla tilata BPS:n leimauslaattoja kun niin monta toimimatonta laattaa on jo tullut vastaan. Leimausjälki on ihan huikeaa, kerrassaan upea lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kamala oon ihan unohtanut vastata tähän kommenttiin. Kiitos Tintti tosi paljon <3 Luin muuten jostain että uudemmat BPS:n laatat toimisi :)

   Poista