tiistai 18. elokuuta 2015

Vesivärikukkasia

Tein nämä kynnet ehkä joskus kuukausi sitten kun pääsin testaamaan OPIn Color Paints -vesivärilakkoja. Olenkin jo aikaisemmin esitellyt täällä toiset näillä lakoilla tehdyt lakkaukset ja näissä kynsissä idea on sama, eli leimojen väritys. Huomaa muuten että kuvat on otettu heinäkuun sateisissa ilmoissa, sormet on harmaat ja kuvat pimeitä :D


Pohjalakkana näissä kynsissä on Essencen Candy Love. Lakka peitti muistaakseni kahdella kerroksella, saattoi mennä kolmekin. Tämä kuuluu Essencen uusiin The Gel -lakkoihin. Sävy on vaalea nude ja sisältää pientä hopeaa shimmeriä. Ihan kelpo lakka, mutta ei aiheuttanut suurempaa ihastumista.


Kukkaleimat on BPS:ltä saamastani Qgirl-022 -laatasta. Onneksi valitsin tuon laatan testiin sillä oon käyttänyt sitä tosi paljon. Päätin värittää kukat kahdella eri Color Paintsillä liukuvärimäisesti, eli laitoin terälehtien sisempään reunaan oranssia Chromatic Orangea ja ulkoreunoihin keltaista Primarily Yellow'ta. Lakat näyttävät ihan hyvältä yhdessä, joten edelleenkin olen sitä mieltä että Color Paintsin ovat ihan hauskoja lakkoja jos kaipaa vähän jotain erilaista peruslakkojen rinnalle. Tosin tuo Essence ei sopinut oikein kukan värien kanssa, mutta ei nämä mulla muutenkaan kauaa ehtinyt olemaan, joten mitäpä tosta.

Nyt mä odottelen uusia MoYoun leimalaattoja postista saapuvaksi, että pääsen lisää värittelemään Color Paintseillä :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Essence Candy Love
 • OPI Primarily Yellow
 • OPI Chromatic Orange
 • Konad musta leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Qgilr-022 -leimauslaatta

Tein juuri mun kaverille lakkaukset hänen Barcelonan matkalleen ja voi kun on kivaa kun toinen tulee niin iloiseksi laitetuista kynsistä :) Kyllä tää on mukava harrastus! Hyvää reissua L&H!

22 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kukat! :) Tällaset koristelut on itseltä vielä jäänyt kokonaan tekemättä Color Paintseilla, vaikka muuten oon sählänny niiden kanssa ihan huolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Ei muutakun tuumasta toimeen vaan, helppoa ja kohtalaisen nopeaa hommaa :)

   Poista
 2. Ihanan värikkäät! Tykkään kympillä, vaikka on hempee pohja niin kuvio nousee upeesti esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kukka kyllä pomppaa kivasti esiin, vaikkakin olisin jälkikäteen itse valinnut pohjaksi jonkin toisen nudelakan. Kiitos kovasti Sole jälleen! :)

   Poista
 3. Wou! Pikkasenko hienot <3 Tykkäilen :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten hienot vesivärikukkaset, ne tosiaan pompsahtavat kivasti esiin hempeän pohjavärin päällä. Ihana lakkaus :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tinttinen :) Vielä kun mä saisin aikaiseksi jotain niin hienoa näillä kun ne sun perhoset niin oisin tosi tyytyväinen. Ne oli upeet <3

   Poista
 5. Mie tykkään näiden kynsien värimaailmasta, miusta toi Essence sopii hyvin taustaväriksi ♡
  Voi jehna, kun saisi itsekin hommattua noi OPI:n Color Paints:it niin pääsisi itsekin maalailemaan leimoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne, kiva kun tykkäät! :) Mä itse hankin tosiaan sen minisetin näitä ja se on kiva kun siinä on useampi väri. Suosittelen hankkimaan!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 P.S. Paaaljon hienommat on parhaillaan tekeillä ;D

   Poista
 7. Oi mitkä kaunokaiset nää kynsillä leimuavat kukat - wau!!

  VastaaPoista