sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Flower Power

Muistatte varmaan kun tuossa viikko takaperin mainitsin tehneeni tilauksen MoYou Londonille. Tuolloin testasin uutta leimauslaattaa ja nyt olisi sitten seuraavan laatan vuoro. Kyseessä on Flower Power 14, mikä on täynnä ihania symmetrisiä kukkakoukerokuvioita.


Tässä käyttämässäni leimassa ei laatan nimestä huolimatta juurikaan kukat korostu, mutta tosi kaunis se on silti. Mä tykkään erityisen paljon tällaisista symmetrisistä kuvioista oli ne sitten koristeellisia niin kuin tämä, tai yksikertaisempia graafisia leimoja.


Tein ensin pohjalle radial gradient -liukuvärin piCture pOlishin vadelmanpunaisella Rosella ja vaaleanharmaalla Lakodomilla (liukuväri ilma koristeluita löytyy instan puolelta). En saanut oikein millään liukuväristä sulavaa ja siistiä. Onneksi leimat peittää epätasaisuudet :) Leimaamiseen käytin MYL:n mustaa Black Knightia.

Nämä kynnet näyttää kynsillä hieman tummemilta kuin näissä kuvissa ja yleensä olenkin tottunut vaaleampiin tai kirkkaampiin lakkauksiin itselläni. Mielestäni lopputulos on kyllä nätti, mutta vähän tummuus tuntui vieraalta. Tykkään silti!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Rose
 • piCture pOlish Lakodom
 • MoYou London Flower Power 14 -leimauslaatta
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

6 kommenttia:

 1. Just sellaiset joista tykkäisin itselläkin. Ihan hirmu kivat <3

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet! Tuo radiaalinen liukuväri sopii tosi hyvin tuohon leimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuo liukuväri oli ihan nappi tälle leimalle. Kiitos tosi paljon Neilikka! ❤️

   Poista
 3. Hurjan kaunis lakkaus! Mä tykkään vaihtelevasti tummemmista ja vaaleammista kynsistä: nyt on menossa kirkkaiden sävyjen kausi mutta siitä huolimatta tää sun lakkaus iskee ihan kympillä! Voisinpa sutaista jotain saman tyylistä omillekin kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät, kiitos hirmuisesti Nena Sofia! ❤️ ❤️

   Poista