tiistai 14. helmikuuta 2017

Love You Beary Much

Hyvää ystävänpäivää! Mä en ole yleensä juurikaan tehnyt ystävänpäiväkynsiä, sillä en koe ihan omaksi jutukseni sydämiä ja muita sellaisia perinteisiä ystävänpäiväkoristeluita. Kuitenkin, ÜberChicin 6-03 -leimauslaatassa on söpö leima (tai leimat), jolla voi kertoa lämpimistä tunteista ystävilleen tai kenelle nyt ikinä sanoman haluaakaan osoittaa. Joten perheeni ja ystäväni; Love you beary much! <3


Lakkauksen kaava on hyvin yksikertainen. Lakkasin ensin kaksi kerrosta Essien nudepinkkiä Go Go Geishaa. Molemmat kuviot ovat siis mainitsemastani leimauslaatasta, karhu on tehty leimadecal -tekniikalla ja teksti on leimattu suoraan kynteen. Karhun värityksessä käytin Essencen valkoista Wild White Waysia.

Nämä kynnet ovat niin yksikertaiset etten oikeasti keksi näistä muuta kerrottavaa. Ehkä ihan hyväkin, sillä teksti syntyy kovin hitaasti, kirjoitan tätä nimittäin yhdellä kädellä. Koiranpentu köllöttelee ihan kyljessä kiinni ja vielä kaiken lisäksi haluaa että pidän hänestä kiinni. Heti kun nostan käteni pois alkaa kauhea pyöriminen ja nousee mun läppärin päälle sabotoimaan kirjoittamistani :D Ja kun taas lasken käteni pennun päälle, rauhoittuu ja kaikki on hyvin. Mamman muru! <3


Kynsillä:
 • Essie Go Go Geisha
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Essence Wild White Ways
 • ÜberChic Beauty 6-03 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

10 kommenttia:

 1. Ei voisi olla sopivampia kynsiä tähän päivään <3 Hyvää ystävänpäivää Maiju! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää ystävänpäivää Krista myös sulle! ❤️ Valitse tälle päivälle joku oikein rakkaudentäyteinen kirja :D

   Poista
 2. Terkkuja ja pusuja karvaisille! Hyvää ystävänpäivää <3 sievät kynnet, oonkin tuota leimaa pähkäillyt miten sitä käyttäisi, kiitos siis vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan loistavat tähän päivään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tällaiset yksinkertaiset ystävänpäiväkynnet toimii paremmin kuin sydämet ja sen sellaiset :) Kiitos!

   Poista
 4. Löysin blogiisi ja ihania kynsiä täällä on. Nämä söpöt kynnet ovat yksinkertaisuudessaan täydelliset. ♡ Koiruus kuulostaa myös hellyttävältä tapaukselta. ♡ t. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kivaa että löysit tänne ja jätit vielä kommentinkin! Kiitos siitä <3 Kiitos myös ihanista kehuista :) Tervetuloa toistekin!

   Poista
 5. Siis ei oo totta miten söpöt kynnet! :D ♥ Mä olen myös monesti meinannut kokeilla noita leimoja, mutta edelleen on käyttämättä. En oo jotenkaan keksinyt niille tarpeeksi kivoja pohjia, mutta näköjään toimivat tosi hyvin ihan yksiväriselläkin taustalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pohdin ensin että mitä sitä laittaisi pohjalle. Suunnittelin lunta ja lumisadetta, tähtitaivasta ja jopa niitä sydämiä. En kuitenkaan osannut päättää, joten nudella mentiin :) Kiitos Nena Sofia!

   Poista