maanantai 27. helmikuuta 2017

Näpertämistä - ja siitä mä tykkään

Leimadecalien teko on mun mielestä tosi kivaa ja kohtalaisen usein käytänkin kyseistä tekniikkaa. Aikaa se tosin vie yleensä hirmuisesti ja siksi niitä ei väsätäkään ihan joka kerta. Nämä nyt esittelyyn pääsevät lakkaukset on myös tehty leimadecaleilla ja kyllähän tuo useamman tunnin otti. Tein decalit valmiiksi Messy Mansionin lakkausalustalle ja jätin ne kuivumaan kun kävin koirien kanssa ulkona ja nukuinpa päikkäritkin välissä. Että jos lasketaan kuivumisaika ja muu kaikkineen päivineen, nämä kynnet valmistuivat ehkä noin kahdeksassa tunnissa :D No, ei nämä nyt oikeasti niin paljon olisi tarvinnut aikaa, mutta tunneista puhutaan kuitenkin. Oispa joka päivä vapaapäivä! Tahtoo näpertää!


Lakkauksen värivalinnat syntyivät kyllä totaalisen randomisti. Peaches n' Cream majaili kynsipöydälläni, joten nappasin sen siitä käteeni ja Lagoon osui silmiini ensimmäisenä kun avasin laatikon jossa mun PP:n lakat majailevat. Mitäpä sitä sitten miettimään sen enempää. Nyt jälkikäteen ajatellen vaihtaisin ehkä Lagoonin tilalle jonkun raikkaamman lakan. Mustien leimojen kanssa lopputulos on vähän tumma. Ihan kiva lakkaus kuitenkin ja tykkään tuosta leimasta tosi paljon. Se on MYL:n laatasta Tropical 14 ja siinä on useampikin tosi kiva kuva. Aionkin käyttä sitä pian uudestaan :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Peaches n' Cream
 • piCture pOlish Logoon
 • MoYou London Tropical 14 -leimauslaatta
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanat! Sävyt sopii just kivasti yhteen ja tosi tarkasti oot väritellyt. Itellä aina jostain reunasta menee yli ja sitte ketuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Kyllä mullakin aina jostain menee vähän yli. Niin tälläkin kertaa ;)

   Poista
 2. Minusta just hyvät värit! Itsellä ei riitä hermot decalien tekoon, ehkä ihan silloin tällöin jaksaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta decalien teko on just kivaa kun se vaatii vähän enemmän keskittymistä, mutta mä tykkäänkin kaikenlaisesta askartelusta paskartelusta ja tämähän menee vähän samaan kategoriaan :) Kiitos!

   Poista
 3. No mutta wau! Näpertäminen on kyllä tosi kivaa, jos vain on aikaa sitä tehdä! Jotenkin se aika vaan tuntuu menevähn kaikkeen muuhun nykyään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, aikaa on harvoin decalien tekoon. Oikeastaan ainoa vaihtoehto on vapaapäivä jolloin ei ole paljoa muita suunnitelmia. Jos mulla olisi vaikkapa lapsia, tuskin pystyisin tekemään näitä ollenkaan :D Kiitos Belegwen!

   Poista
 4. Hirmu upeet! Leimadecaleissa menee kyllä hirvesti aikaa. Siks en jaksakkaan niitä koskaan tehdä joka kynteen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän niissä menee. Tekisin useammin jos olisi aikaa! Kiitos paljon Tinkerbell :)

   Poista