maanantai 5. kesäkuuta 2017

Sun Worshiper

Nyt kun päässyt niin mukavasti käymään että elämme jo kesäkuuta, ajattelin juhlistaa sitä extra kirkkailla kesäkynsillä. Kivat ilmat antavat ehkä odotuttaa itseään, mutta fiilis on tärkein ja mulla alkaa olemaan se fiilis. Siis se, mikä valtaa mielen joka vuosi kun loma alkaa lähestymään, matkasuunnitelmat pyörivät mielessä ja kun joka päivä on saatava vähintään yksi jäätelö. Aijai!


Mun on tehnyt mieli jo jonkin aikaa lakata China Glazen Sun Worshiperillä, mutta en ole tohtinut tarttua siihen ihoni ollessa lakananvalkoinen talven jäljiltä. Nyt en kuitenkaan enää malttanut odottaa. Kuvissa tuo ihana keltaisen oranssi näyttää enemmänkin pelkästään keltaiselta, mutta kaikki tietää miten vaikea neonlakkoja on kuvata ja mun mielestä tämä lakka näyttää melkeinpä kaikissa kuvissa liian keltaiselta. Sun Worshiper on kyllä mun lempi neon <3 Pitää varmaan ostaa varapullo joskus, jos tätä vielä jostain saa.

Kynnet rakentuivat niin, että lakkasin kaikkiin kynsiin ensin kerroksen Essencen valkoisella Wild White Waysilla. Tähän päälle lakkasin kaksi kerrosta Sun Worshiperiä. Tällä tavalla neonefekti tulee parhaiten esiin. Nimettömässä ja keskisormessa on leimadecalit ja leimauslaattana toimi ÜberChicin Wild West 01. Neonpinkki lakka on China Glazen Thistle Do Nicely. Lopuksi vielä leimasin etusormeen tuon samaisen kuvion ihan vain sellaisenaan.
Aika kivat kesäkynnet tuli! Ja nyt sitten testaillaan miltä nämä näyttävät vesisateessa ;D


Kynsillä:
  • China Glaze Sun Worshiper
  • China Glaze Thistle Do Nicely
  • Essence musta leimauslakka
  • Überchic Beauty Wild West 01 -leimauslakka
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

12 kommenttia: