torstai 1. kesäkuuta 2017

Kauneuden kuolemansynnit -haaste (lakkaversio)

Charming Nails -blogin Taina haastoi mut vastailemaan kynsiaiheiseen haasteeseen. Kosmetiikkablogeissa on kiertänyt Kauneuden kuolemansynnit -haaste, josta sitten Kissan Kynnet -blogin Yue muokkasi lakkaversion. Eli nyt kynsiharrastuksen synnit tiskiin!


 1. YLPEYS
Mikä kynsilakka saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Mulla ei ole mitään yhtä lakkaa mikä toimisi aina, vaan kyse on enemmänkin siitä, että lakan täytyy sopia tilanteeseen tai fiilikseen. Mutta sanoisin kuitenkin että vaaleat nudelakat saa aina kynnet näyttämään huolitelluilta ja siisteiltä, mikä sitten vaikuttaa koko olemukseen tottakai.

2. KATEUS
Mitä käsien tai kynsien ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Ehkäpä suoraan kasvavia kynsiä. Mulla alkaa kynnet taipumaan "sisäänpäin" kun kasvavat pituutta ja se on ärsyttävää. Menevät siis tosi voimakkaasti kaarelle.
Lisäksi toivoisin että mulla olisi kauniimmat sormet. Mulla on laihat ja luisevat sormet, voisivat siis olla nätimmätkin.


3. VIHA
Mitä kynsilakkaa vihaat?

En kyllä vihaa mitään omistamaani kynsilakkaa, miksi mulla sellaisia olisi. Mutta en osta mistään sekatavarakaupasta ei minkään -merkkisiä lakkoja. Sellaisia en halua omaan kokoelmaani.

4. LAISKUUS
Minkä kynsiin tai käsiin liittyvän tuotteen tai hoidon jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Mulla on kohtalaisen hallussa kynsien perushoito, joskaan mitään ylimääräistä en vaivaudu tekemään. Rasvaan käsiäni monta kertaa päivässä ja kynsiöljyä laitan yleensä iltaisin nukkumaan mennessä. Tosin joskus laitan vain käsirasvaa laiskuuksissani. Viilatessa käytän aina lasiviilaa ja viilaan kynnet noin kerran viikossa.

Trindin Nail Repair -hoitolakkaa mun pitäisi käyttää kuurina silloin tällöin, mutta tartun siihen kyllä todella harvoin. Ensinnäkin siksi että en jaksa yhtä ylimääristä lakkakerrosta ja toiseksi se on sellaista myrkkyä että silmiä kirvelee kun sitä levittää. Hyi. Mutta tehokasta ainetta ja kynteni tarvitsisivat sitä aika-ajoin.


5. AHNEUS
Mikä on kallein kynsilakka, jonka omistat? Entä halvin?

Kallein taitaa olla Stockalta ostettu Dior. Maksoi noin 30 euroa. Perässä tulee F.U.N Lacquerit parin kympin hintalapullaan.
Halvimmat taas on Flormar -osastoa, joita en ole kylläkään ostanut vuosiin. Tänä päivänä varmaan Essencet.

6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kynsilakkaa ja jos on niin mitä?

Joitain kirkkaita-, valkoisia- ja päällyslakkoja on useampia, koska niitä menee paljon. Värilakoista Kikon Mint Milkiä taitaa olla kaksi kappaletta. Olen myös suunnitellut ostavani varastoon toisen piCture pOlishin Salt Waterin.

7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kynsilakkakokoelma tahansa, minkä ostaisit?

Tämä on vaikea kysymys, koska en juuri koskaan haikaile miltään merkiltä koko kokoelmaa. Mutta nyt tuli kuitenkin ekana mieleen China Glazen viime kesän Lite Brites -kokoelma, mikä oli tosi ihana ja voisin kotiuttaa kyllä sen kokonaisuudessaan.


Siinäpä oli mun tunnustukset. Kiitos Taina kivasta haasteesta! Mä en keksi ketä tähän ei olisi vielä haastettu, joten tämän voi napata ne ketkä niin haluaa :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun vastailit, olen tykännyt lukea näitä kaikkien blogeista :) voi nuita teidän koiria, on ne niin söppänöitä! Kerro terveisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kiva tehdä :) Terkut viety perille! ❤️

      Poista