torstai 22. kesäkuuta 2017

Kilppareita

Se olis sitten viimeinen työpäivä käsillä ennen loman aloitusta. Loma on erittäin tervetullut. Olen nukkunut huonosti nyt useamman kuukauden, katsotaan josko loma palauttaisi mut takaisin elävien kirjoihin kun voi nukkua milloin ja miten haluaa. Ai että! Mulla on erittäin hyvä fiilis tulevasta lomasta, tiedossa on kivoja juttuja kuten reilun viikon päästä koittava Guns n' Rosesin keikka ja myöhemmin heinäkuussa reissataan. En malta odottaa! Nyt kuitenkin juhlitaan juhannus ensin pois alta. Me mennään mun vanhemmille grillailemaan, sinne tulee myös mun veljet jengeineen. Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?


Mutta nyt kynsiin. MoYou Londonin Tourist 17 -laatassa on söpöjä kilpparileimoja ja käytin niitä tässä lakkauksessa ensimmäistä kertaa. Lakkasin kaikkiin kynsiin pari kerrosta piCture pOlishin vaaleanoranssia Totesia. Kilpikonnat lisäsin nimettömiin ja keskisormiin ja väritin PP:n Forget Me Notilla ja Salt Waterilla. Muita koristeluita en sitten tehnytkään, halusin pitää lakkauksen simppelinä.

Seuraavan kerran kirjoittelen tänne todennäköisesti ensi viikon puolella, joten oikein hyvää juhannusta kaikille! :)


Kynsillä:
 • PiCture pOlish Totes
 • piCture pOlish Forget Me No
 • piCture pOlish Salt Water 
 • Moyou London Tourist 17 -leimauslaatta
 • Moyou London Black Knight -leimauslakka 
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 

4 kommenttia:

 1. Mäkin olen nukkunut viimeiset puoli vuotta melko huonosti, joten loma on siinä mielessä täälläkin erittäin tervetullut. Meillä suunniteltuja reissuja on ainoastaan Ruotsin koiranäyttelyreissu, muuten mennään fiiliksen mukaan. :D Hyvää lomaa sullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen kyllä saanut nukuttua kohtalaisen hyvin ja luulen että ensi viikolla reissussa nukun vielä paremmin :)

   Poista
 2. Ihanat kilppikset!! <3
  *ja hyvin kateellinnen gunnareiden keikasta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Keikka oli parasta ikinä!! ❤️

   Poista