tiistai 18. heinäkuuta 2017

Dior Maybe

Hola! Terkkuja Andorrasta ja Espanjasta! Koutiuduttiin maanantaina ja reissu oli oikein onnistunut. Andorra oli vallan ihana ja upeiden vuoristomaisemien lisäksi erityisesti sää oli mieleeni. Sellainen sopivan lämmin. Ei liian kuuma, niin kuin kaikkialla muualla keski-ja eteläeuroopassa mielestäni. Barcelona oli myös ihku, tietysti - onhan se lempikaupunkini. Siellä oli jo aikas kuuma, mutta ei niin tukalaa että olisi valittamaan joutunut. Olenhan nähnyt mm. Madridissa ja New Yorkissa yli neljänkympin paahteen. Silloin joutui jo vähän narisemaan. Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva matka, joten seuraavaa odotellessa!

Ei kuitenkaan matkaa ilman uusia lakkoja. Joskin nyt tein oman ennätykseni uusien lakkojen vähyydessä, ostin nimitäin KAKSI uutta lakkaa! KAKSI! Toinen on joku pinkki Kiko, ostin sen hätäpäissäni kun ajattelin että vanhat lakat on pakko poistaa, kun lohkeilivat pahasti. En sitten kuitenkaan ehtinyt sitä missään välissä tekemään. Toinen ostos oli Diorin kevätkokoelmassa ilmestynyt Maybe, jota olen vilkuillut jo keväästä saakka. Se pääsikin kynsilleni ensimmäisenä.


Maybe on tavattoman kaunis korallipersikka creme. Ja taattua Dior-laatua. Erinomainen hieman juokseva koostumus, ei kuitenkaan valu kynsinauhoille kun vähän katsoo mihin sitä sutii. Peittää täydellisesti kahdella kerroksella, ei raidoitu ja kuivuu kohtuu nopsaan. Täysi kymppi multa!


Päädyin tekemään liukuvärin ja kaveriksi Maybelle valitsin Diorin punaiseen taittavan pinkin Luckyn. Lucky on todella pigmenttinen enkä olekaan varmaan koskaan saanut liukuväriä näin helposti aikaiseksi. Päälle vielä leimat ÜberChicin Wild West 01 -laatasta ja siinä se.

Tässäpä kaikki tällä kertaa, it's good to be back! :)


Kynsillä:
  • Dior Maybe
  • Dior Lucky
  • Essence musta leimauslakka
  • ÜberChic Beauty Wild West 01 -leimauslaatta
  • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

8 kommenttia: