tiistai 25. heinäkuuta 2017

piCture pOlish Mermaid

piCture pOlish julkaisi jo huhtikuussa lakan nimeltä Mermaid, mutta se pääsi kynsilleni vasta nyt. Merkiltä on tullut uusia lakkoja tämän jälkeenkin, mutta Mermaid-parka se vaan odotti testaamistaan. En oikestaan tiedä edes miksi - lakka on kaunis ja yleensä piCture pOlish -hankintani pääsevät heti kynsille. Yksi syy voi olla lakan tummuus, sillä nyt keväällä ja kesällä mun on tehnyt mieli lakata vain kirkkailla tai vaaleilla sävyillä. Toinen syy voi olla se, että lakan nimi melkein pakottaa tekemään merenneitokynnet, enkä ole saanut inspistä sellaisiin. Nyt kuitenkin päätin tarttua siihen ja hyvä niin - lakka on todella kaunis ja itse lakkauksestakin tykkään!


Mermaid on sinivihreä, tumma turkoosi. Peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta koostumus oli melkoisen paksu eikä lakattavuus ole siksi paras mahdollinen. Ei kyllä ollenkaan mahdotonkaan. Jos mulla olisi ohentajaa, sujauttaisin sitä muutaman tipan pulloon, tällöin lakka levittyisi varmasti oikein kivasti. Lakka kuivuu vähän tekstuuriseksi ja vaatii päällensä vähintään yhden reilun kerroksen päällyslakkaa.


Koristeluiden suhteen menin tosi simppelillä linjalla, mutta tykkäsin niistä silti oikein kovasti. Nimettömään leimasin suomukuvion MoYoun Sailor 05 -laatasta ja keskariin simpukan hehe 012 -laatasta. Leimauslakkana toimi MoYoun Frosted Lips ja se sopi tähän super kivasti!

Tulipahan vihdoin kokeiltua Mermaidia ja hyvä niin - tykkään!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Mermaid
 • MoYou London Frosted Lips -leimauslakka
 • MoYou London Sailor 05 -leimauslaatta
 • hehe 012 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat 

6 kommenttia:

 1. Tää mermaid on kyllä tosi nätti lakka. Meinasin napata tämän ostoskoriin mutta päädyin kuitenkin toiseen sävyyn viime hetkellä :)
  Merelliset aiheet väkisin puskee mieleen, kun tätä lakkaa kattoo joten nämäkin koristelut näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on todella nätti, mutta ei ollut mikään kaikista kivoin poistettava :D

   Poista