maanantai 25. syyskuuta 2017

Kaunein harmaansininen

Essien viime syksyn kokoelmassa ilmestynyt Udon Know Me on ehkäpä kaunein harmaansininen lakka mitä tiedän. Tai no, samaisen merkin Parka Perfect on aivan huikean kaunis myös. Essie selkeästi osaa tällaiset sävyt. Nyt, kun syksy on saapunut, halusin saada Udon Know Me'n taas kynsille.


Halusin tehdä negative space -lakkauksen ja valitsin UKM:n kaveriksi valkoisen leimalakan. Lopputulos on aika herkän sievä, vaikka lakkauksen kuviot ovatkin kulmikkaita. Leima on ÜberChicin Wild West 02 -laatasta. Tein ensin leimaukset ja sitten vasta lakkasin kynnet käyttäen V:n muotoisia kynsivinyylejä. Kohdistus ei mennyt varsinaisesti ihan niin kuin piti haha, mutta ei sitä huomaa muuta kuin kuvissa (eikä mun sormet ole oikeasti possunpunaiset).

Essien tämän syksyn kokoelma ei oikein iske, mutta onneksi voi fiilistellä näitä aikaisempia kaunokaisia <3


Kynsillä:
 • Essie Udon Know Me
 • Essie Sugar Daddy
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty Wild West 02 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lakkaus, jälleen kerran! Sulta ei taida oikeasti niitä epäonnistuneita lakkauksia tullakaan (paitsi ehkä josku omasta mielestäsi). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, kauneus on katsojan silmissä :D Ei munkaan mielestä sulla ole koskaan epäonnistuneita lakkauksia :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Tosi ihanat! Tämä tyyli näyttää tosi hyvältä muiden kynsillä mutta ei ehkä toimisi omilla ;)

  VastaaPoista
 3. Siis vitsit, miten sievät! Ja tää lakka on kyllä tosi kaunis myös <3

  VastaaPoista