maanantai 4. syyskuuta 2017

Kenopään kirkkaat kynnet

Maanantaita kanssalakkaajat! Toivottavasti se on teillä parempi kuin mulla, sillä sain viikonloppuna täysin odottamattoman vieraan - lihasjumin. Mä olen siitä erikoinen tapaus, että vaikka teenkin päätetyöskentelyä vuodesta toiseen, mulla ei ole koskaan niska-hartia-alueen jumeja. Ainoastaan alaselän ja istumalihasten puutumista on ollut silloin tällöin, mutta siihenkin on auttanut hyvin sähköpöytä. Mutta nyt iski sitten sen luokan jumi jonnekin tuonne niskan/lapojen alueelle etten ole pystynyt liikuttamaan kunnolla päätäni kahteen päivään. Tämä sai alkunsa perjantain ja lauantain välisenä yönä, olen siis todennäköisesti nukkunut jotenkin huonossa asennossa. Ikävintä tässä on se, etten juuri voi pitää päätäni normaalissa asennossa, vaan mun täytyy kannatella sitä sellaisessa hölmössä etukenossa. Ai elämä kun tunnen itseni fiksun näköiseksi :D Makuuasento on hyvä, silloin saan rentoutettua kaikki lihakset. Olen siis maannut vain sängyssä, vaikka ulkona on ollut lämmin, aurinko on paistanut ja kivoja viikonloppusuunnitelmia oli tehtynä. Että jos uskoisin korkeampiin voimiin, nyt pyytäisin kauniisti vielä ainakin yhden kesäisen viikonlopun. Mutta koska epäilen tuon toimivuutta, seuraan forecaa.

Nyt kuitenkin blogin varsinaiseen aiheeseen. Sain pääkenoltani kuintenkin lakattua kynnet, kun tein sen sopivan pienissä pätkissä. Kirkasta eli mielialaa kohottavaa oli saatava.


Tein liukuvärin China Glazen Sun Worshiperillä. Aloitin kuitenkin niin, että töpöttelin valkoista lakkaa kynsien kärkiin ja sitten vasta tein varsinaisen liukuvärin Sun Worshiperillä ja OPI:n nudella Bubble Bathilla. Niin kuin neonlakkojen kanssa yleensäkin, valkoinen "pohjustus" tuo parhaan peittävyyden ja siksi kokeilin tällaista tekniikkaa. Toimi ihan hyvin kyllä!

Koristelut pidin aika simppelinä ja leimat valitsin iiiihanasta MoYoun Minimal 03 -laatasta. Mun tekisi mieli leimata tuolla laatalla koko ajan. Se on superkiva!

Siinäpä tämän kertainen valitusvirsi, katsotaan mitä keksin seuraavalle kerralle ;D Haha no ei sentään. Ihanaa viikkoa kaikille! <3


Kynsillä:
 • Gina Tricot White (pohjalla)
 • OPI Bubble Bath
 • China Glaze Sun Worshiper
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou London Minimal 03 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tosi kaunis keltainen ja kivat koristelut. Paranemista!

  VastaaPoista
 2. Kynnetkin on super kivat :) O-ou tollanen jumituminen ei oo kivaa, itselläkin joskus vetänyt ihan samalla tavalla nukkuessa pään jumiin :( Kuljin kolme päivää pää oikealle kääntyneenä ja Sirdaludin voimalla se lopulta alkoi helpottaa. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kivaa ei :/ Ärsyttää kun tää tekee kaikesta niin hankalaa ja koko ylävartalon lihakset jumissa nyt...

   Poista
 3. Voi ei, toivottavasti niska paranee pian! Kynnet on superihanat, värit ja leimat tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä varmaan kohta :) Kiitos Taina!

   Poista
 4. Tsemppiä lihasjumin kanssa! Itellä taas jumahti olkapää ja sen kans koittanu jo kuus päivää nauttia elämästä. :D Ei se muuten mitään, mutta ku kipuun ei auta särkylääkkeetkään kunnolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mullakaan ei oikein auta lääkkeet kunnolla enkä voi niitä paljoa ottaakaan kun vatsa ei tykkää :/

   Poista
 5. Tuollaiset jumit on kyllä tosi viheliäisiä, toivottavasti helpottaa pian! :) Kynnet on kyllä jälleen kerran tosi kauniit, vaikka keltaista vierastankin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa.

   Mäkin vierastan hieman peruskeltaista, mutta sun worshiper on sellainen keltaisen oranssi, mistä tykkään. Kuvat vääristä värin, tämän lakan kanssa on aina sama juttu! Kiitos Belegwen!

   Poista
 6. Toivottavasti jumi helpottaa pian. Itsekin niistä aika-ajoin kärsivänä olen oppinut arvostamaan sitä, että pää kääntyy, eikä satu.
  Kynnet ainakin on ihanan aurinkoiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks itsellä ei o tällaisia normaalisti ilmene. On kyllä Ärsyttävää! Mutta eiköhän tämä tästä pian helpota. Kiitos Marppa!

   Poista