tiistai 28. marraskuuta 2017

Kiva leima ja huonot kuvat

Nythän ollaan taas siinä tilanteessa, että päivänvalossa kuvaaminen ei arkena onnistu työssäkäyvällä  ihmisellä. Onneksi on viikonloput ja kuvata voi silloin. Tokihan se tarkoittaa pääasiassa vain yksien kynsikuvien saamista blogiin per viikko, mutta mieluummin kai vähän postauksia kuin ei ollenkaan.
Nämä lakkaukset kuvasin melko hämärissä olosuhteissa (ehe ehe), joten pahoitteluni huonosta laadusta.


En ollut käyttänyt pitkään aikaan Diorin Minimal -lakkaa, joten nappasin sen käsiini lakkalaatikosta, kun teki mieli nudekynsiä. Ja nyt kun mulla vihdoista viimein oli se kultainen leimauslakka, pitihän kullan ja nuden yhdistelmää kokeilla, se on aina muilla niin kaunis!
Ja kyllä se yhdistelmä itse asiassa oli omillakin kynsillä aika nätti, harmi vaan ettei se oikein välity näistä suttuisista kuvista. Leima on MoYoun Festive 04 -laatasta ja on jostain käsittämättömästä syystä jäänyt kokonaan kokeilematta. Leimakuvio on kuitenkin tosi ihana ja varmasti käytän sitä jatkossa!

Seuraavan kerran palaan tänne blogiin oletettavasti joulukuun puolella, sillä mulla ei ole nyt mitään kynsikuvia varastossa. Täytyy siis lakkailla näitä nysäkynsiä josko saisin raapustettu tänne ensi viikollakin jotakin.

Siihen asti, heido!Kynsillä:
  • Dior Minimal
  • MoYou London Liquid Gold -leimauslakka
  • MoYou London Festive 04 -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

2 kommenttia: