maanantai 20. marraskuuta 2017

Punaista ja pitsiä

Nykyään tulee harvemmin käytettyä kirkkaanpunaista lakkaa ja vaikka se on tavallaan super "tavallinen" kynsilakan väri, tuntuu se itsestä jopa räväkältä. Mikä on sinänsä erikoista, käytinhän ennen aina punaista lakkaa. Nykyään kuitenkin kynsiharrastuksen alettua punainen on saanut väistyä muiden värien alta, varmaan juuri siksi että ylikulutin sen aikoinaan. Punainen on kuitenkin super kaunis kynsillä ja pitäisikin tarttua siihen muulloinkin kuin joulunaikaan.


Mulla on toki jokunen punainen lakka, ja tällä kertaa valitsin kynsille Kineticsin huippuhyvän One Night Girlin. Lakka on melko ohutta, mutta super pigmenttistä. Pigmenttisyytensä ansiosta lakkaa ei tarvitse annostella siveltimeen kovinkaan paljoa ja näin käytettynä se ei pääse valumaan kynsinauhoille.

Leimat on MoYoun Bridal 07 -laatasta ja mikäpä muu sopisikaan punaisen kanssa yhtä hyvin kuin pitsi. Toki lopputulos voi olla ko. yhditelmällä myös vähän halpa, mutta ainakin tämä leima toimii mielestäni kivasti. Mulle tulee siitä vähän mieleen viuhka ja väriyhdistelmä vie ajatukset Japaniin. Mulla kyllä tulee aika monesta asiasta jostain syystä mieleen Japani, varmaan siksi että haluaisin ihan pirusti matkustaa sinne :D Vieläkään ei ole löytynyt sopivasti lomaa keväällä tai syksyllä jolloin sinne haluaisin. No, joskus sinne pääsen kyllä, ihan varmasti. Talvella kuitenkin toteutan yhden matkaunelman, kun lähdetään miehen kanssa Meksikoon! Sitä odotellessa siis :)


Kynsillä:
 • Kinetics Nails One Night Girl
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Bridal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

 1. Todella kauniit, ihan sellaiset syntisen ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun hienot! Taidan tehdä tällä tyylillä pikkujoulukynnet. :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin ajattelen noin, että punainen on jotenkin räväkkä kynsillä, vaikka kaikki muut värit menee kyllä ihan mennen tullen. :D
  Mä oon vähän yrittänyt myös suunnitella lomamatkaa johonkin (tosin ihan kotimaassa ja koira mukana), sillä en muuten pääse pään sisällä oikeasti töistä eroon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ois ihana reissata koirien kanssa, mutta koska on "pakko" päästä ulkomaille, ei niitä viitsi roudata mukana. Ja olis ihan mahdottomuuskin joidenkin maiden kohdalla, kun on karenssit yms. Ja toisaalta, ei siitä haittaakaan ole ettei tarvitse viikkoon huolehtia pissalenkeistä yms, vaikka ikävä painaakin :)

   Poista