perjantai 29. joulukuuta 2017

Joulu tuli joulu meni

No niin, nyt on joulu vietetty ja monella jo arki koittanut. Mä oon itse tosiaan nämä välipäivät vapaalla, joten kohdallani perusarki alkaa vasta uudenvuodenpäivän jälkeen.
Joulu oli ihana, vietimme sitä vanhempieni luona ja olimme selkeästi olleet kaikki kilttejä. Ensimmäistä kertaa mukana oli myös lapsi sitten oman lapsuuteeni ja pukkikin kävi. Lapset tuovat erilaisen sävyn jouluun, kun pukin tulo jännittää ja lahjat saavat pään pyörälle. Pikkuherra totesikin lahjoja avatessaan että "Joulupukki on niiiiin paras!". Aika söpöä :)

Mitä kynsikuulumisiin tulee, niin tuossa hieman ennen joulua piCture pOlish julkaisia kuusi uutta lakkaa. Mukana oli uusittu versio Summerista (en kyllä tajua miksi siitä tehtiin uusi versio) ja se oli saatava koska kesä ja onhan se kaunis. Tässä postauksessa ei kuitenkaan ole kyse Summerista, vaan toisesta saman merkin lakasta, jonka tilasin samalla Cesarsilta. Kyseessä on jo kauan sitten ilmestynyt Cabaret.


Mä olen vähän jarrutellut Cabaretin hankintaa, sillä käytän harvoin näin tummia lakkoja. Kuitenkin nyt kun olen viime aikoina lämmennyt enemmän myös tummille lakoille, on Cabaret päässyt hankintalistan kärkeen. Ja onhan se nyt jumalaisen kaunis! Jouduin ottamaan valon puutteen vuoksi kuvat parvekkeella, joten kynsiin tuli voimakkaat heijastukset eikä lakka pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa.

En halunnut tehdä lakkaa peittäviä koristeluita, sillä se ansaitsee tulla esiin sellaisenaan. Niinpä tein vain nimettömiin leimadecalit käyttäen leimaa MoYoun Mexico 06 -laatasta. En ollut aivan tyytyväinen tulokseen, sillä musta leimauslakka ja Cabaret sulautuivat vähän liian hyvin yhteen eikä leimasta oikein saa selvää. Ainakin nyt tiedän Cabaretin olevan niin tumma, ettei musta erotu siitä kunnolla.

Ostin myös samalla kertaan pp:n Calmin, ai että sekin näyttää (ainakin pullossa) kauniilta! Taidankin lakata sillä kohta kynteni :) Hyvää viikonloppua!


Kynsillä:
  • piCture pOlish Cabaret
  • MoYou London Black Knight -leimauslakka
  • MoYou London Mexico 06 -leimauslaatta
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • Essie Gel Setter Top Coat

4 kommenttia:

  1. Mä tilasin tosta uudesta kokoelmasta kaikki... MUTTA ne olikin mun joululahja, joten täysin oikeutetut hankinnat. :D
    Mulla olisi vielä ensi viikkokin lomaa, mutta taitaa mennä osittain töiden merkeissä, pari juttua pitää saada työstettyä ennen virallista töiden aloittamista... Noh, ehtiihän tässä vielä vähän lomailla. :)

    VastaaPoista