perjantai 11. toukokuuta 2018

Disco Doll

Mullahan oli viime jouluna Essien joulukalenteri ja yhdestä luukusta tuli Essien Disco Doll -lakka täysikokoisena pullona. Jostain syystä lakka oli päässyt multa vähän unohtumaan, vaikka kaunis onkin. Nyt päätin testata sitä kerralla kunnolla ja päällystin sillä kaikki kynnet. Kyllä kimaltaa!


Tällaisten glitterlakkojen kanssa käytän yleensä meikkisientä ja töpöttelen sen avulla lakan kynsille. Tällöin meikkisieni imee isoimmat pohjalakat itseensä eikä kynsien lakkakerroksista tule niin paksuja. Näin tein tälläkin kertaa.

Disco Doll sisältää pientä hopeista ja vaaleanpunaista glitteriä ja on kyllä kerrassaan kaunis. Glitteriä on lakassa hyvin tiheästi ja sainkin kynsille näkyvän peittävyyden aikaiseksi jo yhdellä töpöttelyllä. Lakan päälle leimasin kuviot Essencen Shapes of Glory -leimauslaatasta. Leimauslakkana MoYou Londonin harmaanruskea Cloudy Day. Päällystin kynnet kahdella kerroksella Seche Viteä ja tämänkin jälkeen kynsillä tuntui vielä pientä epätasaisuutta, mutta en viitsinyt laittaa enempää, sillä superpaksut lakkakerrokset eivät näytä musta nätiltä.

Mulla on tosi harvoin tällaisia glitterlakkauksia, mun juttu on kuitenkin eniten cremelakat. Mutta vaihtelu virkistää!

Kivaa viikonloppua!


Kynsillä:
  • Essie Disco Doll
  • MoYou London Cloudy Day -leimauslakka
  • Essence Shapes of Glory -leimauslaatta
  • Seche Vite -päällyslakka

1 kommentti:

  1. Eikä, mulla on kynsillä just nyt myös vaaleanpunasta Essietä (S'il Vous Play)harmailla leimoilla! Tosi kaunis lakkaus sulla (:

    VastaaPoista