maanantai 7. toukokuuta 2018

Kesäliuku

Nyt jos joskus on ehdottomasti kesäkynsifiilis. Mikä auringonpaiste! <3 Hiljattain törmäsin instassa itänaapurissamme majaa pitävän Reginan ihanaan liukuväriin, jossa oli käytetty piCture pOlishin Gelatoa, Peaches N' Creamia ja Watermelonia. Ei muuta kuin kopioimaan!


Käyttämäni lakat tuossa jo listasinkin, keskimmäisenä liu'ussa on Peaches N' Cream, jonka sävy ei harmikseni oikein tule esiin. Omiin silmiini liukuväri näyttää siltä, kuin siinä olisi käytetty vain kahta lakkaa, mutta ei se mitään haittaa, lopputulos on kuitenkin kesäinen ja raikas.

Jälleen törmäsin ongelmaan, jossa en halua koristella kynsiä, mutta koristeluiden jättäminen kokonaan pois tuntuu oudolta, vajavaiselta. Niinpä ratkaisin ongelman tekemällä nimettömiin lähes näkymättömät leimaukset ja that's it :D Leima on jälleen SIITÄ Mandala -laatasta ja leimauslakkana MoYoun Cafe Au Lait.

Siinäpä se lyhykäisyydessään, aurinkoista viikkoa tyypit!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Gelato
 • piCture pOlish Peaches N' Cream
 • piCture pOlish Watermelon
 • MoYou London Cafe Au Lait -leimauslakka
 • MoYou London Mandala 14 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

3 kommenttia:

 1. Nätit :) Jotain tän tyyppistä vois aatella reissukynsiksi Kreikkaan. Ei näkyisi kärkikuluma, kun olis vaaleat kärjistä :D toimiskohan oranssi-kulta...

  VastaaPoista
 2. En kestä miten ihanat<3 Mandala 14 laatassa on kyllä hirmu kivoja kuvia! Mullakin on just nyt kynsillä leimat siitä

  VastaaPoista