sunnuntai 23. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 10: Love This Brand

Tällä kertaa haasteessa on vuorossa Love This Brand, eli merkki jota rakastan. Jos olisin valinnut tähän nimenomaan lemppari kynsilakkamerkin, olisi se todennäköisesti ollut OPI. Halusin kuitenkin ajatella tätä hieman laajemmin ja valitsinkin Lumenen. Lumene on ollut kuitenkin elämässäni aina, jo lapsena hypistelin äidin Lumene-kosmetiikkaa ja sittemmin olen itse käyttänyt monia eri merkin tuotteita.

Varsinkin viimeisen parin vuoden aikana Lumene on mielestäni panostanut olemaan ajan hermolla, ja kun jotain uutta ja trendikästä tulee pinnalle kosmetiikkarintamalla, lanseeraa Lumene pian oman tuotteensa. Itse käytän esimerkiksi kasvojen puhdistuksessa Lumenea ja Dermalogicaa. Tottakai täytyy myös mainita että hankin Lumenen kynsilakkoja säännöllisen epäsäännöllisesti ja esimerkiksi Gel Effect lakat on ollut tosi kivoja, samoin hiekkalakat ja myös CC-aluslakka on vakkarikäytössä.

Tämänkertaisessa lakkauksessa käytin Lumenen Nude & Matt -kokoelmassa ilmestynyttä Pilvipoutaa. Pidän lakasta raikkaan sävynsä vuoksi kovasti, ja se onkin näkynyt täällä blogin puolella pari kertaa ennenkin teippimanin ja yksikertaisen nudelakkauksen muodossa.


Näihin kynsiin lakkasin ensin kolme kerrosta Pilvipoutaa. Ajattelin ensin pärjääväni kahdella kerroksella, mutta sitten päädyin vielä sutimaan kolmannenkin, koska parissa kynnessa oli pientä epätasaisuutta. Lakkahan kuivuu mataksi, mutta tähän mennessä olen aina käyttänyt sitä päällyslakan kanssa ja niin tässäkin tapauksessa.


Nimettomän lakkasin Dependin Silver Mist -nimisellä hiekkalakalla ja lisäsin siihen päälle Essien Set In Stones -glitterlakkaa kerroksen. Set In Stones pääsi myös muihin kynsiin. Lakkasin sitä puolikuivalla sudilla varovasti, jotta glitteriä ei tulisi kovin paljoa.

Lopuksi lisäsin pari siirtokuvaa keskisormiin ja lakkaus oli valmis.


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Isadora Peel Off Base
 • Lumene Pilvipouta
 • Depend Silver Mist
 • Essie Set In Stones
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat
 • siirtokuvia

Mitä mieltä olet Lumenesta? Entä pidätkö tämänkertaisista kynsistä?

8 kommenttia:

 1. Kauniit! Mää tykkään Lumenen lakoista paljonki. Pullokoko on mun mieleen, laatu on mun mieleen ja helppo saatavuus varsinki on mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lumenea kyllä myydään vähän joka kaupassa ja siksi niitä kai mukaan silloin tällöin niin helposti tarttuukin ;)

   Poista
 2. Tosi kauniit lakkaukset! Mulla ei tällä hetkellä ole yhtäkään Lumenen lakkaa kokoelmassani, viimeiset lensi roskiin kun totesin mokomien kuivuneen pilalle. Pitäisi kyllä ostella niitäkin, kun ovat kyllä yllättävän laadukkaita lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^_^ Lumenen lakat on kyllä pääosin laadukkaita ja esim. tekstuurilakat yllätti mut tosi positiivisesti aikoinaan :)

   Poista
 3. Ihan mahdottoman nätit kynnet ^.^
  En osaa sanoa oikein mitään Lumenesta, en muistakkaan milloin viimeksi olisin käyttänyt jotain Lumenen tuotetta o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Lumenella on monia hyviä tuotteita, suosittelen testailemaan!

   Poista
 4. Kivat kynnet ja hyvä idea ajatella tätä haastetta laajemmalta kannalta. Mä ihastuin vuosi sitten Lumenen hiekkalakkoihin ja ostin niitä silloin useamman - ne on kyllä nyt vuodessa aika pahasti paksuuntuneet, mutta ehkäpä niistä saa vielä vähän ohentamalla hyvät. Sävyt niissä kun on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi L! ^_^ Mullakin on pari Lumenen hiekkalakkaa, mutta ne ei ole onneksi paksuuntuneet. Tulikin tästä mieleen että mun piti laittaa Ginan valkoiseen ohentajaa, mutta unohdin. Se on nimittäin aikamoista jankkia jo...

   Poista