perjantai 27. helmikuuta 2015

#ablecs15 Week 3: Abstract

Tämä kevään Finnish(able) Nail Art Challenge ei ole lähtenyt osaltani käytiin kovinkaan sujuvasti. Viime viikko jäi aikataulusyistä kokonaan välistä, ensimmäiset kynnet oli ihan kivat mutta vähän tylsät ja toisista en taas tykännyt muuten. Samaa rataa jatketaan, en pidä näistäkään :D

Mä olen tuon haasteen kanssa muutenkin kyllä liikenteessä sillä ajatuksella, että toteutan ne aiheet mitkä ehdin ja voin myös skipata koko viikon jos tarve vaatii. Ja voihan noita tehdä jälkikäteenkin :) Samalla tavalla toteutin syksyn haasteenkin ja oli hirmu kivaa kun normaalien lakkausten lisäksi oli tämä haaste ja valmiit aiheet. Ja edelleen se on yhtä kivaa, alku on vain nyt kangerrellut, mutta eiköhän tämä tästä vielä! Ensi viikolla on toisena aiheena turkoosi, jos en silloin saa mitään kivaa aikaiseksi niin johan nyt. Turkoosilla ei vain voi mennä pieleen ;)

Mutta siis, nyt ne ei-niin-kivat-kynnet.


Aiheena on siis abstrakti, eli tooodella vapaat kädet sutata kynsille mitä lystää. Silti... ei vaan irronnut. Lakkasin ensin pohjalle kaksi kerrosta Color Clubin Peace, Love & Polishia. Niin kuin olen täällä ennenkin hehkuttanut, lakka on kertakaikkisen hyvälaatuinen neon. Levittyy kuin itsestään ja peittää jo yhdellä kerroksella aika hyvin. Vaatii kuitenkin pitkiin kynsiin sen kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen ja tasaisuuteen. Hyvät kanssalakkaajat, jos teillä ei ole vielä näitä Color Clubin Poptastic Summer -kokoelman neonlakkoja, hankkikaa niitä äkkiä. Lakkarakkautta.


Kun pohjatyöt oli tehty, päästiin koristeluvaiheeseen. Koska tuossa Peace, Love & Polishissa on kultaista shimmeriä mukana, tartuin Ciatén kultaiseen Sand Duneen ja lakkasin viuhkasiveltimen avulla Sand Dunea poikkitaisin vedoin kynnelle. Tässä vaiheessa kynnet näytti vielä kivoilta, mutta kaipasivat jotakin lisää. Koska en keksinyt heti millä muulla lakalla voisin tehdä vielä lisäksi noita viivoja, päädyinkin tekemään dotting toolilla nimettömään, keski- ja etusormeen pilkkuja. Ne ei ollut yhtään kivoja ja päätinkin jättää homman sitten siihen etten enempää pilaa lakkausta :D Päälle kerros Sössöä.

Ei nämä mitkään susirumat ole, mutta ei yhtään mun tyyliä eikä kyllä muistuta abstraktia (kynsi)taidettakaan. Mutta tällaista tällä kertaa, aina ei voi onnistua, ei edes joka kolmas kerta. Eli nyt vain odottelemaan sitä turkoosia haastetta!


Kynsillä:
 • Ciaté Underwear Base Coat
 • Color Club Peace, Love & Polish
 • Ciaté Sand Dune
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Hyvää viikonloppua ihanat! :)

2 kommenttia:

 1. Oih mikä ihana shimmer tuossa lakassa on! Mä muuten tykkään näistä kynsistä ihan kympillä, vaikka en edes ole kovin kallellaan neonlakkoihin. Aivan ihanat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tintti että tykkäät näistä :) Kiitos paljon!

   Poista