sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Orly Hot Tropics

Tilasin viime kuussa Mimaxilta halvennuksesta muutaman lakan. Olen katsellut tätä Orlyn kaunista Hot Tropicsia sillä silmällä jo pidempään ja nyt kun se löytyi puoleen hintaan, nappasin sen omakseni. Lakka on ilmestynyt viime kesän kokoelmassa ja on kirkas violetti voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Sävy on tosiaan sellainen ehkä vähän fuksiaan taittava violetti, oikein kaunis vaikkei ihan tyypillinen valinta mulle.


Tämän lakkauksen tekemisestä on jo jonkin aikaa, mutta muistan että jotakin nopeaa piti saada kynsille. Näissä kynsissä onkin oikein perinteinen nopean lakkauksen kaava; hyvin käyttäytyvä lakka, aksenttikynsi ja siirtikset.

Muistaakseni Hot Tropics levittyi erinomaisesti ja peitti kahdella vaivattomalla kerroksella. Mainio lakka siis! Lisäksi kultainen shimmer näkyy myös kynnellä hyvin ja tekee lakasta tosi kauniin.


Aksenttikynsiin lakkasin pari kerrosta Ginan Whiteä ja lisäsin niihin lakkaan sopivat siirtokuvat. Nyt kun katson näitä kynsiä, näyttävät kaikessa yksikertaisuudessaan aika kivoilta. Muistelen etten kovasti innostunut näistä silloin kun olivat kynsilläni. Tosin tuota lakkaa ja sen shimmeriä ihastelin jatkuvasti! ^_^


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Orly Hot Tropics
  • Gina Tricot White
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • siirtokuvia

Näin lopuksi mainittakoon, että ei, en ole viettänyt viikonloppua Alpeilla niinkuin tarkoitus oli, koska terveys (tai sen puute kai). Aargh. Mutta koska en halua vaipua masisteluun, fiilistelen sitä että ollaan jo pitkällä maaliskuussa ja kohta on talviloma ja Lappi (jos vaivainen kroppani sen sallii :D) ja kevät ja jee!

Fiilistelkää tekin kivoja juttuja än-yy-tee NYT!

edit// Ainiin, meinasin ihan unohtaa. Yhteystyökumppanillani Inkki Pinkillä on varastontyhjennys käynnissä tämän kuun ajan verkkokauppamuutoksista johtuen. Käykäähän tsekkaamassa!

10 kommenttia:

  1. Yksinkertaiset mutta sitäkin kauniimmat <3 ihana tuo Orlyn lakka!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Taina! <3 Tuo lakka tosiaan on kaunis, shimmer on tuossa niin ihana :)

      Poista
  2. Kauniit! :) ja tuo Orlyn lakka on ihana, itsekin miettinyt sen hankkimista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Xalla! Tämä kyllä kannattaa hankkia jos sävy mielyttää, tuo shimmer tekee lakasta niin upean. Kannattanee hankkia piakkoin, kun lakkaa vielä saa :)

      Poista
  3. Nätit kynnet :) Ja nätti on tuo Orlykin, mutta en niin välitä sen merkin lakoista joten niitä ei täältä yhtään löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milba! Mullekaan Orly ei ole mikään lempimerkki, mutta muutama lakka löytyy ja niistä kyllä tykkään :)

      Poista
  4. Iik, miten upeat! Mä olen kohta vuoden arponut näiden Orlyn lakkojen kanssa. Ostaako vaiko eikö ostaa? On tuo shimmer kyllä niin upea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Malle! :) Nämä Orlyt on vähän sellaisia kinkkisiä tapauksia. Kokoelmat ei herätä erityistä mielenkiintoa, mutta kuitenkin helmiä löytyy joukosta, kuten tämä. Ne vain pitää löytää :)

      Poista
  5. Viime aikoina mua ei ole Orlyn lakat pahemmin napannut, mutta tämä Hot Tropics tekee poikkeuksen varsinkin nämä kuvat nähtyäni. Ihana väri ja shimmer erottuu hienosti. Makeat kynnet ja siirtokuva sopii kokonaisuuteen mainiosti!

    Hitsin talvi ja talvella riehuvat taudinaiheuttajat! Toivottavasti talven sairastelut on nyt sairastettu. Ainakin aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, se piristää mukavasti näin maanantaiaamuna :).

    Mä oon muuten nyt oppinut siirtokuvien käytön (ainakin jotenkuten)! Ihme että tein niin vaikeaa niin helposta asiasta :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakaan ei Orly sinänsä merkkinä kiinnosta, eikä kokoelmat ole mitenkään kovin houkuttelevia. Kivoja yksittäisiä lakkoja kuitenkin löytyy ja yksi niistä on tämä Hot Tropics kauniin shimmerinsä ansiosta.

      Jooh, nyt sais olla sairastelut sairastettu, mutta ihan niin optimistinen en uskalla vielä olla. Neljä kuumeista flunssaa kolmeen kuukauteen + migreeni + jatkuvasti kipeä vatsa. Kaksi jälkimmäistä taitaa olla ja pysyä, mutta jospa nuo flunssat olis nyt ohi. Mutta aurinko, se kyllä saa tällekin raihnaiselle hymyn huulille :)

      Ja ihana kuulla että siirtokuvien käyttö sujuu, mähän sanoin et se on tosi helppoa! ;) Vaikeuksien kautta voittoon, eiks niin!

      Kiitos Tintti! <3

      Poista