perjantai 3. huhtikuuta 2015

So long, and thanks for all the fish

No en mä mihinkään ole lopullisesti katoamassa, mutta hetkellisesti kylläkin. Huomenna olen siis lähdössä viikoksi Leville, enkä ole ehtinyt tekemään postauksia varastoon, joten hieman hiljaiseloa on vielä luvassa (ensi viikolla musta tuskin kuuluu). Olen ollut tässä reilun viikon ajan pelkillä yksivärisillä kynsillä, joten blogiin ei ole kertynyt matskua, enkä ole ehtinyt tänne muutenkaan kirjoittelemaan. Ylipäätään huhtikuu menee varmaan enemmän tai vähemmän muiden asioiden parissa, mutta eiköhän tässä sivussa bloginkin päivittäminen onnistu, joskin verkkaiseen tahtiin. Joten vaikka täällä päässä on nyt vähän hiljaisempi kausi, niin kyllä tämä tästä vielä, älkää jättäkö mua! :D

Mutta nyt vuorossa juuri väsäämäni kynnet, joilla siis huomenna aamusta lähden matkaan. Halusin tehdä ranskiksen, koska se on usein aika armollinen mitä kulumiin ja kasvurajaan tulee. Ajatuksenani on nimittäin pärjätä näillä lakkauksilla niin pitkään kuin mahdollista - en kylläkään haluaisi, mutta mulla taitaa olla muuta tekemistä siellä tunturimaisemissa.


Lakkasin ensin pohjalle kerroksen Trind Nail Repairia ja samoin yhden kerroken Essien Sugar Daddya. Vinoranskiksen lakkasin OPIn Sorry I'm Fizzy Todaylla, jonka päälle leimasin tuollaiset ristikkokuviot Konadin valkoisella. Laattana MoYou Bridal Collection 07. Leimat meni jälleen kerran pilalle, mutta ei sitä kaukaa katsottuna huomaa :D Ranskiksen rajalle töpöttelin hopeaa Golden Rose Jolly Jewels 102:sta. Päällä kerros Seche Viteä.

Näistä ei tullut ihan sellaiset kuin olin ajatellut, mutta näillä mennään eikä siellä Levillä niin kynsillä ole väliä kun muutenkin tulee hengailtua vain ulkoilu- ja laskettelukamat päällä :)


Kynsillä:
  • Trind Nail Repair
  • Essie Sugar Daddy
  • OPI Sorry I'm Fizzy Today
  • Golden Rose Jolly Jewels 102
  • Konad valkoinen
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • MoYou Bridal Collection 07 -leimauslaatta

Nyt vihdoin lomalle, jee!

8 kommenttia:

  1. Ihanaa Levi-lomaa, toivottavasti kelit ovat suotuisat! Ja ei tietenkään sua jätetä vaikka blogissa olisikin hiljaisempi kausi, joskus elämässä on tähdellisempääkin puuhaa kuin blogipäivitykset :).

    Tosi nätit ranskikset olet tehnyt, kyllä näillä kynsillä kelpaa lähteä lomailemaan :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti! <3 Kyllä mä tiedän että te ihanaiset ootte täällä taas mua ilahduttamassa kun pääsen takaisin blogin pariin :) Mutta nyt tosiaan keskityn seuraavan viikon aurinkoon (toivottavasti), lumeen, ulkoiluun, ruokaan ja rakkaisiin tyyppeihin.

      Poista
  2. Mun mielestä nää kynnet on aivan huiput! Tekee heti mieli alkaa väsään ranskiksia. Jotenkin tää leima tekee siitä modernimman. Ranskiksesta tulee helposti niin virallinen olo. Kiitos vinkistä siis ja mahtavaa lomaa. Olkoon säät suotuisat :). Ei täältä kukaan minnekään katoa, olehan huoleti <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle ihana! Mäkin kaipasin jotain vaihtelua just niihin perus ranuihin ja leimat kyllä toivat sitä - joskin olis ollut kiva että olisivat onnistuneet. Mahtavaa jos toteuttaisit jotain tämän tyyppistä, tulos olisi varmasti upea!

      Loman jälkeen on kiva palata taas blogin pariin kun täällä odottaa noin mahtistyyppejä <3

      Poista
  3. Oi että kun ovat upeat! Tämä on ihanan raikas kuvakulma ranskikseen, harvemmin tulee mitään tästä muistuttavaa vastaan :) Tykkään aivan hurjana, jotenkin tosi leikkisät mutta myös tyylikkäät! <3 Pidäpäs muuten aivan mahtava lasketteluviikko, kyllä me sua täällä jaksetaan odotella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia, kiva kun tykkäät! ^_^ Ja tosi ilahduttavaa kuulla, että olen saanut aikaiseksi jotain vähän erilaista - sitä kun todella välillä kaipaa, vaihtelua.
      Lupaan pitää kivaa reissussa - mukana kaikista rakkaimmat ihmiset ja tiedossa monta päivää ilman aikatauluja. Tulee tarpeeseen! Ja ihana tulla sitten takaisin blogin pariin kun te ihanat olette täällä <3

      Poista