maanantai 13. huhtikuuta 2015

Sorbettia

Heippa hei ja kivaa alkanutta viikkoa :) Levin loma on nyt takanapäin ja ai että kun tekikin hyvää päästä vähän muihin maisemiin. Loma sisälsi yleisen paikkoihin tutustumisen lisäksi muunmuassa huskyja, poroja, lumikenkäilyä, pyllymäkeä ja laskettelua. Lunta oli vielä vaikka muille jakaa ja aurinkokin paistoi oikeastaan joka päivä. Hyvä loma siis takana ja sen voimalla jaksaa vähän paremmin tulevat kiireet ja pienet stressin poikaset!

Lakkoja en vaihtanut kertaakaan loman aikana, mutta yllättävän hyvänä pysyivät. Tosin, noin 13 tuntisen kotimatkan aikana REVIN lakat irti. Mä en koskaan revi lakkoja, mutta selkeästi noin pitkä aika autossa saa mut käyttäytymään oudosti :D

En ole tehnyt vähään aikaan liukuvärjäystä, joten päädyin sellaisen väsäämään kesäisillä sävyillä. Väreistä tulee mulle mieleen ihan joku herkullinen sorbetti tai mehujätski.


Lakkoina liukuvärjäyksessä on OPIn Sorry I'm Fizzy Today tyvessä ja kärjissä China Glazen More To Explore. Lakat sopivat mainiosti yhteen, vaikkakin Fizzy näyttää hieman tummemmalta More To Exploren kanssa kuin yksinään.

Liukuvärin tein tällä kertaa niin, että lakkasin ensin kynnet pariin kertaan Fizzyllä, sitten töpöttelin meikkisienen avulla More To Explorea kärkiin ja lopuksi laitoin molempia lakkoja meikkisieneen ja häivytin rajan. Yleensä teen niin, että laitan samantien molempia lakkoja meikkisieneen ja alan tekemään liukuväriä suoraan aluslakan päälle. More To Explore on kuitenkin sen verran ohutta, että oletan käyttämäni tekniikan toimivan paremmin. Muutamalla kerroksella More To Explore peittikin Fizzyn hyvin.


Ensin ajattelin lisätä liukuvärin päälle jotain kivaa glitterlakkaa, mutta päädyinkin leimoihin. Mustiin sellaisiin. Tarkoittaa mun tapauksessa sotkua niin kynsillä kuin lakkausalustallakin. Leimat ei taaskaan halunnut toistua kynsilläni siististi, mutta se ei yllätä mua yhtään, joten en vaivaa päätäni asialla. Myös päällyslakka levitti leimat, se vähän harmittaa, sillä annoin leimojen kuivua tosi kauan ja levitin päällyslakan hyvin varovasti. Mutta selkeästikään Sesche ei ole paras päällyslakka leimojen päälle, mutta en viitsi uuttakaan hankkia, kun Secheä on mulla vielä pari pulloa varastossa ja muuten se on mun lemppari.

Sotkuisista leimoista huolimatta kynnet on ihan nätit ja liukuvärin sävyt on herkulliset!


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • OPI Sorry I'm Fizzy Today
 • China Glaze More To Explore
 • Konad musta
 • leimauslaatta MoYou Explorer 22
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Tykkäättekö sorbettikynsistä? Ja kertokaapa teidän lempparit pikakuivattavat leimailuhommissa?

12 kommenttia:

 1. Nää on namit! Mielettömän hieno liukuväri (edelleen testaamatta!) :). Mulla on pakkomielteenä laittaa aina Konadin oma päällyslakka leimojen päälle ja vasta sitten HK Girl tai Poshe. Toimii hyvin, koska yleensä lisään vielä jotain nappuloita leimojen sekaan, jolloin ne on helppo kiinnittää Konadiin ja vetää pikakuivattaja sitten päälle kiinnittämään ne. HK Girlin ei pitäisi levittää leimoja muutenkaan mutta en kai mä nyt uskalla kokeilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! ^_^ HK Girliä olenkin käyttänyt ja se toimii kyllä leimatessa hyvin! Taidankin tilata sitä seuraavaksi. Konadin omaa päällyslakkaa en ole testannut, mutta miksipä ei, jos se kerran toimii. Sitten vain pikuivattava sen päälle, eihän tuo nyt suunnatonta vaivaa vaatisi :)

   Poista
 2. Upea liuku ja hyvät värit! Tuo onkin hyvä idea töpötellä kärkiin ensin väriä erikseen silloin kun kärkiväri ei ole kovin peittävä. Leimaukset näyttävät just hyviltä vaikka ilmeisesti ihan kaikki ei mennytkään leimailun osalta putkeen. Kokonaisuudessaan oikein hienot kynnet siis :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tintti! Leimailu ei mene juuri koskaan mulla ihan putkeen, joten olen päättänyt tyytyä sotkuiseenkin jälkeen. Mitäs me pienistä kun ei nekään meistä, vaimitensenymeni :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän upeasti onnistunut liukuväri ♡

  VastaaPoista