sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

#ablecs15 Week 10: Rainy Day

Piiitkästä aikaa ablecs15 -haasteen parissa. Mua on ihan harmittanut etten ole kyennyt tähän osallistumaan niin paljoa kuin olisin toivonut. Mutta onneksi edes silloin tällöin :)

Tällä kertaa aiheena Rainy Day, sopii ihan hyvin viime päivien tunnelmaan. Ilma on ollut harmaa ja sateinen mutta sellaista se kevät on, välillä paistaa ja välillä sataa.


Halusin valita näihin kynsiin sateen värejä, en sateeseen liittyviä kuvia tai kuvioita. Ajatus oli ensin valita sinisen eri sävyja ja harmaata, mutta vaihdoin sitten harmaan hopeaksi, pikkuisen kun piti saada kimallettakin.

Pikkurilliin valitsin Kikon 336 Electric Bluen. Etusormessa on Dependin hopea hiekkalakka 2066 ja muihin sormiin valikoitui sitten Diorin hieman vihreään taittava vaalea turkoosi Saint-Tropez.


Lisäsin keskisormeen ja nimettömään kelmun avulla töpöttämällä OPIn sähkönsinistä hiekkalakkaa, Kiss Me At Midnightia. Kiss Me At Midnight on super hieno lähes sähkönsininen tekstuurilakka jossa on mukana runsaasti hopeista glitteriä. Tosi upea lakka. Lisäsin tätä kuitenkin vain hieman tuomaan kimalletta ja samalla se yhdisti värien puolesta pikkusormen lakan muuhun lakkaukseen.

Lopuksi vielä laitoin Inkki Pinkiltä saamiani strasseja Kiss Me At Midnightin päälle. Tuossa on kolmea eri kokoista strassia ja useampaa eri väriä. Kaikki sopii mielestäni hyvin sade-teemaan ja nuo strassit on muutenkin aivan ihania. Ei sumentunut päällyslakasta ja värit on kauniita ja kirkkaita :)


Mä näköjään aina vaan viihdyn sinisävyisissä kynsissä, sillä näistäkin sinisistä lakkauksista tykkään taas vaikkei näissä ole mitään ihmeellistä. Ihan hauska juttu sinänsä, sillä aikoinaan en voinut sietää sinisiä lakkoja. Jälleen kerran never say never.

Kävin muuten näillä kynsillä keilaamassa eikä yksikään strassi irronnut, vaikka päällä on vain yksi ohut kerros Secheä. Jee! Paitsi että peukalon kynsi lohkesi tooodella syvältä ja nyt sitten mennään jonkin aikaa nysällä peukulla. Mulla keilaaminen oli kivaa niikuin aina, joten yksi kynsi sinne tai tänne, ei haitaa :)


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • Kiko 336 Electric Blue
 • Dior Saint-Tropez
 • Depend 2066
 • OPI Kiss Me At Midnight
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • strasseja*

Mitä tykkäätte sateisen päivän inspiroimista kynsistä? Toivotaan kuitenkin paljon aurinkoisia päiviä, eiks vaan :)

 *) Tuotteet saatu testiin Inkki Pinkiltä.

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet - ja niin onnistuneet että "rainy day" ei kyllä tuu meikäläiselle mitenkään mieleen, vaikka värit toki ovatkin asianmukaiset. Todella kauniit lakkaukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon E-S! Ei nämä kyllä sadetta huudakaan :) Kiva kun tykkäät!

   Poista
 2. Niin upea tuo Kiko! 8) Kynnetkin näyttää oikein kivoilta, siniset kynnet toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Kiko on kyllä tosi makee, pitäisi käyttää useamminkin, mutta mun tulee aina tartuttua niihin iänikuisiin turkooseihin :) Kiitos Anni!

   Poista
 3. Ihanat värit ja hieno lakkaus :)!

  VastaaPoista