maanantai 31. elokuuta 2015

Ranskis tutulla kaavalla

Testasin hiljattain Mi Nailsin kaarevia kynsivinyylejä ja nyt olisi sitten vuorossa niiden vähemmän kaarevien vuoro. Tällaisia ranskisvinyylit ja -tarrat ovat yleensä ja nätti lopputulos näilläkin tulee, joskin pidin kaarevammasta tipistä enemmän.


Mä olen tehnyt aina ennen ranskiksen käsin maalaamalla lakan omalla sudilla. Näillä nyt testaamillani vinyyleillä kaarevuudesta tulee suunnilleen sama kuin käsin tehtynä. Siinä mielessä ei siis järin tarpeellisia, vaikka tokihan tuosta reunasta tulee paljon siistimpi. Mutta periaatteessa en koe näitä erityisen tarpeelliseksi itselleni, toisin kuin taas ne kaarevat vinyylit - käsin en saa tehtyä samanlaista lopputulosta. En voi kuitenkaan kieltää etteikö tuo siisti reuna miellyttäisi mua siinä määrin että nyt kun tekisin ranskiksen käsin, voisi se näyttää silmiini ihan epätasaiselta ja sotkuiselta.


Pohjalla mulla on tässä ensin kerros Trindin Nail Repairia ja sitten yksi kerros Essien Sugar Daddya. Kärjissä lakkana on Models Ownin Peach Bag. Sattuikin muuten aika samanlainen sävy kuin niihin edellisiin vinyyliranskiksiin :) Lakka toimi tässä moitteetta, vaikka pelkäsinkin sen olevan vähän turhan paksua.

Koristeeksi laitoin (taas) Essien Set In Stonesia kynsien ulkoreunoihin ja nimettömiin ja keskisormiin iskin vielä tuollaiset koukeroiset siirtokuvat. Helppoa ja kohtuu nopeaa taas. Näistä tuli aika mun oloiset lakkaukset ja viihdynkin näissä oikein hyvin, ovat nimittäin parhaillaankin kynsissäni :)

Kynsillä:

  • Trind Nail Repair
  • Essie Sugar Daddy
  • Models Own Peach Bag
  • Essie Set In Stones
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • siirtokuvia

Ranskis vinyyleillä vai käsin tehtynä?

24 kommenttia:

  1. Vinyyleillä en ole testannut, liekkö näihin löytyy oikean mallisia :) käsin siis teen aina. Ihana persikkamani, todella kaunis <3 ihan sun tyyliä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on tosi tasaiset ja kauniin malliset kynnet, uskon että vinyylit toimis oikein hyvin kynsilläsi. Joskin teet niin nätin ranskiksen käsin, ettei niille oikeastaan tarvetta ole :) Kiitos Taina tosi paljon, kiva että näistä välittyy mun oma tyyli! ^_^

      Poista
  2. Niiin hienot ♡ Ite teen ranskikset mielummin vapaalla kädellä koska tarpeeksi hyviin vinyyleihin en ole vielä törmännyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Milba! <3 Mulla on kaikki vinyylit toiminut tähän mennessä oikein hyvin, kunhan vaan varmistan että pohjalakka on tarpeeksi kuiva ja vinyyli tiukasti kynnellä niin ei ongelmaa :)

      Poista
  3. Mä sain vihdoin tilattua niitä kaarevampia vinyylejä ja samalla muuten tilasin neonsiirtiksiä, kun ne jäi kummittelemaan mun mieleen sun ihanista kynsistä. Toivottavasti saisin vihdoin hyvät ranskisvinyylit, kun käsin en todellakaan ala niitä maalailemaan :). Ihanat hemppiskynnet <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, sitten vaan ranskiksia tekemään! Ja kivaa että oon inspiroinut hankkimaan sua niitä siirtiksiä, on aina tosi mukava kuulla jos omat kynsiräpellykset innostaa muita lakkailijoita johonkin :) Kiitos Malle <3

      Poista
  4. Oih, onpa kauniit lakkaukset ♡_♡
    Mie teen aina ranskikset vapaalla kädellä, mutta nyt ajattelin josko tilaisin näitä vinyyleitä testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! <3 Nämä vinyylit ovat ihan hauskaa vaihtelua ranskiksen tekemiseen, joten kyllä koittaa kannattaa :)

      Poista
  5. Ihanat<3 Mä en sais kelvollista jälkeä tehtyä, jos yrittäisin ranskista ilman vinyylejä/tarroja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinkerbell! Mä olen tosiaan tottunut tekemään käsin ranskiksen mutta nämä vinyylit ovat kyllä mukava apu saada tosi siistiä jälkeä :)

      Poista
  6. Oijoi miten nätit nämä! ♥ Mullakin nuo ranskisvinyylit odottavat testiin pääsyä, hirveästi olisi jo ideoita niillekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nena Sofia! <3 Hyvä että ideoita riittää, ei muuta kun toteutukseen vaan!

      Poista
  7. Ihanat kynnet!! Säkin olet ilmeisesti mieltynyt lisäilemään Set In Stonesia aina lakkaukseen kuin lakkaukseen; mäkin tykkään tehdä niin. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti E-S! Mä todellakin olen mieltynyt lykkäämään Set In Stonesia vähän joka lakkaukseen, se on niin kaunis ja sopii kaikkkeen ^_^

      Poista
  8. Todella kaunis ranskis tämäkin :) mutta tykkäsin myös enemmän siitä kaarevammilla vinyyleillä tehdystä, siinä oli niin upea kaarre.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enail! Joo kyllä se kaareva ranskis vaan oli nätimpi :)

      Poista
  9. Kauniit kynnet! Kauanko annoit lakkojen ja pikakuivattajan kuivua ennen vinyylien laittoa? Oon tästä jo kommentoinut varmaan jokaiseen blogiin, jossa oon huomannut näitä käytettävän, mutta mulla nuo vinyylit tosiaan repi lakat irti, koska ne tarrasi niin piukkaan kiinni. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mee! :) Kyllä se kuivuminen ottaa aika kauan, yleensä odotan vähintään pari tuntia. Välillä viikonloppuna teen myös niin, että laitan pohjalakan illalla ja jatkan vasta aamulla. Vinyylit pitää myös irrottaa hitaasti ja varovasti :)

      Poista
  10. Nämä on aivan ihanat! Tekisi mieli tehdä samalla kaavalla matkitut kynnet ja kokeilla miltä tuntuisi, kun nää ei ole ihan mun tyyliset mutta on niin nätit. Hmm, täytyypä laittaa korvan taakse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon Helmi! :) Matkippa ihmeessä, olis tosi kivaa nähdä sulla "kopiokynnet"! Jooo! :D

      Poista
  11. Sä kyllä osaat tehdä aivan upeita ranskiksia! Ihanan raikas tuo kärjen väri ja koristelut on tosi kauniit :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti ihan hirmuisesti ihanasta kommentista! <3 Ihana kuulla että ajattelet näin ^_^

      Poista