maanantai 14. syyskuuta 2015

Graafista

Apua. Mistä mä aloittaisin. Päätin ottaa härkää sarvista ja kokeilla leimadecalien tekoa. Nyt esittelyyn pääsee testikynnet numero kaksi. Ensimmäiset oli aika tosi fail (voin toki nekin täällä julkaista hauskuuttaakseni teitä), mutta nämä esittelen nyt sillä ovat parhaillaankin kynsilläni.


Mulla on ollut pieni (suuri) ongelma MoYoun Holy Shapes 04 -leimauslaatan kanssa. Laatta on täynnä erilaisia graafisia kuvioita jotka pitäisi pystyä leimaamaan kynnelle kaikki samalla tavalla kohdistettuna. Voin kertoa ettei muuten onnistu. Siis ei ole pienintä toivoakaan että saisin kuviot kynnelle niin kuin kuuluisi. Onneksi on keksitty leimadecalit, mikä antoi sentään pientä toivoa tuon leimauslaatan käyttöön pääsystä. Oletin decaleiden teon olevan kohtalaisen simppeliä, mutta ei se sitten ihan sitä ollutkaan. Nämä decalit tein niin että leimasin kuvion leimasimeen ja annoin kuivua, sitten levitin pikakuivattavaa päälle, annoin taas kuivua ja tämän jälkeen nostin "lakkauksen" irti pinseteillä leimasimesta ja iskin kynnelle märän kynsilakan päälle. Lopputulos ei tosiaankaan ollut kovin nätti koska ryppyjä ja ilmakuplia ja liian jäykkä decal. Mä luulisin että kyse on vääränlaisesta pikakuivattajasta. Mulla on siis käytössä jo vähän kuivahtanut Seche Vite ja kaikki harrastajat ainakin tietää mitä se tarkoitaa. Lakka on paksua ja venyvää. Mun täytyy pian hommata jotain muuta pikakuivattavaa ja testata uudestaan. Ajattelin myös kokeilla josko homma onnistuisi ihan vaan perus kirkaalla lakalla. Onko kenelläkään vinkkejä miten leimadecalien teon saisi parhaalla mahdollisella tavalla onnistumaan?


Huomasin muuten myös tällaisia suoria viivoja leimatessani että mun on jostain syystä tosi vaikea saada "löllöstampperilla" kuva nousemaan laatasta juuri sellaisena kuin se on. Viivat kääntyi ja vääntyi mihin saattuu. Tuo keskisormen decal on tehty tavallisella kovalla leimasimella ja siinä viivat on suurin piirtein niin kuin pitääkin. Yritin kyllä olla painamatta pehmeää leimasinta liian lujaa laattaan, mutta silti kuvio vääntyi ihan vääräksi aina.

Pohjalakkana tässä on piCture pOlishin Cherish, musta leimauslakka on Konadin ja peukalon, etu- ja keskisormen vinyylin ovat Mi Nailsin.

Kaikista haasteista huolimatta nää on aika hienot livenä! Kuvissa näyttää vähän epäilyttäviltä koska kaikki virheet korostuu ja sormien väri on luokkaa kuolema, mutta luonnossa, luonnossa nää on aika makeet! :D


Kynsillä:
 • Dermosil Smoothing nail foundation
 • piCture pOlish Cherish
 • Konad musta leimauslakka
 • Mi Nails -kynsivinyylit 
 • MoYou London Holy Shapes 04 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivatta päällyslakka

Oisko kellään leimadecal/reverse stamping -vinkkejä pliis? :D 

14 kommenttia:

 1. Mulla on ihan samat ongelmat! En saa tällaisia kuvia mitenkään kynnelle suoraan ja löllöleimasimeen ne nousevat kaarevina tai menevät vänkkykälle viimeistään kynnelle painettaessa. Löllö tekee tota, jos painaa yhtään. Ja pakkohan sitä on painaa, kun kynsi on niin kaareva. Leimadecaleissa mä käytän tavallista kirkasta lakkaa, koska se pysyy pehmeämpänä. Mutta nää sun kynnet on kyllä aivan huiman kauniit. Pitäis itsekin testata tätä kuviota leimadecalina. Ei siitä muuten tule lasta eikä kakkaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei no mäkin sit seuraavaks koitan tavallista lakkaa, josko toimis paremmin :) Kiitos paljon Malle! Tää kuvio näyttäs varmasti super hyvältä sun taiteilemana :)

   Poista
 2. Nämä on tosi upeat! Mä oon vähän jo luovuttanut tällaisten kuvioiden suhteen, kun ne tosiaan menee ihan vinksin vonksin aina. Leimadecalin teko onkin ihan uusi idea tähän ratkaisuksi, pakko kokeilla! Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Helmi ja onpa kivaa jos nä inspiroi sua! ^_^

   Poista