maanantai 28. syyskuuta 2015

piCture pOlish Rebelle

PiCture pOlish julkaisi noin viikko takaperin kahdeksan uutta lakkaa. Kaikki kahdeksan ovat mahdottoman ihania, mutta ostin toistaiseksi vain yhden, persikansävyisen Rebellen. Ensinnäkin Rebelle on ihan kauhean kiva nimi lakalle (joskaan ei ehkä kuvasta mielestäni tätä lakkaa) ja toiseksi, minttu- ja persikkalakat on mun ikisuosikkejani, joten olihan se saatava. Periaatteessa muut sävyt on kaikessa kimalteessaan herkullisempia, mutta ehtiihän niitä hankkimaan myöhemminkin jos pakottava tarve iskee. Tähän väliin onkin muuten sanottava että on se vaan mahtava tuo CesarsShop, lakat ilmestyi heidän verkkokauppaansa samaan aikaan kun kaikkialla muuallakin maailmassa ja kuljetus kestää yhdestä kahteen arkipäivää (yleensä sen yhden omalla kohdallani). Suosikaa suomalaista, kanssalakkaajat.


Rebelle on siis persikansävyinen creme, jossa seassa piCture pOlishille tyypillistä hopea-  ja holohitulaa. On se nätti, mutta ei mielestäni erityisen uskomattoman superupee. Kaunis ja söpö, se riittää kuvaamaan tätä lakkaa.

Kuvissa mulla on Rebelleä kolme ohutta kerrosta. Levittyi ja peitti hyvin. Kaksi tuhtia kerrostakin olisi todennäköisesti riittänyt.


Päätin yrittää taas leimadecalien tekoa, ja nyt jo onnistuikin paremmin. Ensinnäkin tällä kertaa käytin decalin tekoon tavallista kirkasta lakkaa, kun taas viimeksi käytössä oli jo jonkin verran paksuuntunut Seche Vite. Nyt decaleista tuli todella paljon ohuempia ja joustavampia. Lisäksi kun kyseessä ei ollut koko kynnen leimat, asettelukin oli helpompaa. Taidan siis uskaltautua hommaan kolmannenkin kerran :) Leimakuvio on MoYoun Bridal 07.


Kynsillä:
 • Trind Nail Repair
 • piCture pOlish Rebelle
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • MoYou Bridal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Onko kukaan muu hankkinut tätä lakkaa piCture pOlishin uutuuksista?

12 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kynnet, tuo Rebelle on suorastaan hurmaava tapaus :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena Sofia! Nätti lakka on kyllä kyseessä <3

   Poista
 2. Söpöt, ja hyvin persikkaiset... :D <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet - kaunis lakka ja siihen hyvin sopivat koristelut! Rebelle on tosi suloinen, mutta en sitä ainakaan vielä hankkinut. Persikkaiset sävyt ehkä sopii yleisesti ottaen mulle aika huonosti ja niitä tulee harvoin käytettyä, joten tuskin tätä tarvitsen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persikkaiset lakat ei oikein sovi mullekaan, paitsi kesällä kun olen vähän ruskettunut. En kuitenkaan välitä siitä yhtään, käytän kaikkia värejä ihan hyvillä mielin sopii tai ei :D Kiitos Helmi! ^_^

   Poista
 4. Mie niiiiin ootan ens kuuta, että ostolakko on ohi ja pääsen kotiuttamaan näitä ihania PP:n uutuuslakkoja! :P
  Ja olet kyllä kauniit lakkaukset tehnyt ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla ostolakko edessä - tahtomattani kylläkin. Nyt menee manit ihan muihin juttuihin joten uusien lakkojen ostamista on nyt vähän lykättävä. Mutta sitä kivempaa se sitten taas kun on vähän aikaa joutunut lakkoilemaan :) Kiitos Nanne! <3

   Poista
 5. Upea lakka -- ja upeat kynnet! Hillityt koristelut ei peitä tuota kaunista lakkaa, hyvin onnistuneet nämä! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! Olipa tosi nätisti kirjoitettu ^_^ Lakka on nätti, tosin holohippusta olisi mielestäni saanut olla enemmän...

   Poista
 6. Ihanat♥ Rebelle on kauniin värinen!

  VastaaPoista