maanantai 28. joulukuuta 2015

Jouluisia kynsiä

Joulu tuli ja meni, toivottavasti siellä ruudun toisella puolella kaikilla oli mukava ja rauhallinen sellainen. Meillä oli ainakin tosi kivaa, oli ihanaa päästä parina päivänä valmiiseen, herkkuja notkuvaan pöytään. Hilla-koira pääsi käymään ensimmäistä kertaa mun vanhemmilla ja mummolla, ja oli tietysti ihan täpinöissään jatkuvasta huomiosta. 

Tein joulun alla useammat jouluiset lakkaukset, mutta koska mulla ei ollut aikaa kirjoitella tänne, jäi ne sitten julkaisematta. Osa jäi kuvaamattakin, mutta ne mitkä päätyivät muistikortille saakka, tulkoon nyt julkaistuiksi.


Ensimmäisenä lakkaus johon käytin OPIn uudehkosta Starlight -kokoelmasta löytyvää Give Me Spacea. Give Me Space on upea tumma sininen joka sisältää hopeisia- ja holohippusia. Kyseessä ei ole kovinkaan voimakas holoefekti, vaan sellainen hienovarainen ja tietyssä valossa esiin tuleva.

Keskisormen koristelin viime vuoden Ciatén joulukalenterista tulleella salmiakkiglitterillä. Etusormen ja nimettömän glitterosiot tein teipin avulla ja siinä lakkana samaisesta kalenterista tullut Celestial.


Tästä lakkauksesta mulla piti olla parempi kuva, mutta tuhosin vahingossa muut, joten on tyydyttävä tähän. Pohjalla Essien Sugar Daddy ja ranskiksen kärjet on tehty Essencen True Love -lakalla. Lumihiutaleleimat on MoYou Londonin Mother Nature 14 -laatasta. Lisäksi lakkauksessa on jokunen lumihiutalekoriste.


Tämän lakkauksen idea oli "kirje joulupukille". Pikkusormessa ja nimettömässä lakkana on Essencen Wild White Ways ja muissa kynsissä piCture pOlishin hiljattain julkaisema Winter. Winter on kerrassan ihastuttava tummanharmaa lakka holohippusella. Keskisormessa leima on MoYou Londonin laatasta Festive 04 ja nimettömässä hehe 35 -laatasta.



Tämä lakkaus ei kaikkien mielestä ole varmaankaan jouluinen mutta mulle se oli. Nimettömässä ja keskisormessa on pohjalla Essencen Wild White Ways ja päällä Milv -siirtokuvat. Muissa sormissa Rimmelin punainen Heart On Fire.

Siinäpä ne, mikä näistä on teidän lempparilakkaus?

18 kommenttia:

 1. Joululakkaukset on aina kivoja :) En nyt äkkiä osaa nimetä lempparia, kaikki ovat niin jouluisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään joululakkauksista tosi paljon, tämä vuosi tosin oli vähän suppea niiden osalta enkä oikeastaan tehnyt mitään itseäni erityisen miellyttävää... Onneksi joulu on kuitenkin joka vuosi :D

   Poista
 2. Ah, Give Me Space <3 Kävin tänään viimein hakemassa sen Kicksistä; en vaan voinu jättää sitä hankkimatta! Näyttää muuten tosi hyvältä Celestialin kanssa.. Ehkä mun täytyy kans parittaa ne jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihana lakka! Mä en yleensä välitä tummansinisestä erityisemmin omilla kynsillä, mutta tää ihanuus oli hankittava :)

   Poista
 3. Onpa upeita! Give Me Space tulisi hankittua jos ei samantyyppisiä OPIlta jo olisi. Suosikkilakkaukseni ovat "kirje joulupukille", kerrassaan kauniit ja omanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Taina! :) Give Me Space on tosi kaunis eikä mulle ole vastaavaa miltään merkiltä, joten olihan se hankittava :)

   Poista
 4. Ihania kaikki, mutta ehkä lemppariksi nousi tuo eka lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belegwen, kiva kuulla että tykkäät ^_^

   Poista
 5. Ooohh, ihanan kauniita lakkauksia! :)

  VastaaPoista
 6. Todella kauniita lakkauksia kaikki ♡
  Jos näistä nyt täytyy valita lempparit, niin ehkä voiton vie Winterillä toteutettu lakkaus ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne <3 Tuo Winter -lakkaus tuntuu olevan monen mieleen, itse en sille kynsilläni hirveästi lämmennyt, mun pitäis aina saada väriä että oon tyytyväinen :D

   Poista
 7. Kauniita lakkauksia kaikki, mutta voiton vie kyllä tuo ensimmäinen. Give me Space on upea sininen ihanuuslakka :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Give Me Space on kyllä kaunis ja mun mielestä ehdottomasti ko. kokoelman helmi :) Kiitos Tintti! <3

   Poista
 8. Ihania lakkauksia kaikki! Vaikea valita lempparia, joten valitsen kaksi. Kaksi ensimmäistä on aivan ihania :)

  VastaaPoista