keskiviikko 9. joulukuuta 2015

A England Whispering Waves

Huhheijaa! Yli viikko mennyt edellisestä päivityksestä ja näköjään kaikki maailman voimat yrittää estää mua kirjoittamasta tänne. Ensinnäkin mulla on ollut päivät täynnä tekemistä ja lisäksi oon tehnyt vielä töissä vähän normaalia pidempää päivää, eli illalla ei vaan ole ollut aikaa blogille. Olen nyt muutaman kerran kyllä yrittänyt tänne kirjoitella rauhallisempina hetkinä, mutta joka kerta mun kone on päättänyt olla tekemättä yhteistyötä ja ilman toimivaa konetta se on mahdotonta. Mä en kuitenkaan lannistu, sillä perjantaina meille muuttaa vauva, pieni yorkki, ja siihen ne muut kiireet sitten loppuvatkin. Koiran kanssa touhua varmasti riittää eikä tämä konekaan kiireiden loputtua korjaannu, joten edelleen saattaa olla blogin puolella hiljaista. Mutta hei, ainakin meillä on koiranpentu vihdoin kotona! <3

A England julkaisi joitakin uusia lakkoja ja iskin silmäni erityisesti yhteen niistä, upeaan turkoosiin nimeltä Whispering Waves. Pistin lakan Cesarsilta tilaukseen ja niinpä siitä tuli mun eka A Englandin lakka.


Lakka on tosi upea ja harmi etten saanut sitä upeutta toistumaan kuviin. Lakassa on hienovarainen holoefekti ja turkoosin sinisen lisäksi siinä näkyy välillä vihreää ja myös hieman pinkkiä shimmeriä. Pinkki tosin näkyy paremmin pullossa kuin kynsillä.

Lakka oli lähes peittävä jo yhdellä kerroksella ja toinen lakkaamani kerros olikin hyvin ohut. Lyhyisiin kynsiin riittää varmasti yksi kerros. Koostumus oli hieman paksunpuoleista, mutta oikein hyvin levittyvä lakka silti. Olen katsellut A Englannin lakkoja useampaan kertaan, mutta syystä tai toisesta jättänyt ostamatta. Tämä on kuitenkin niin kaunis ja hyvälaatuinen lakka, että en panisi pahitteeksi vaikka merkki lisääntyisikin kokelmassani. Ainakin tämän kanssa samaan aikaan ilmestynyt Wuthering Heights on upea.


Koristeluiksi lisäsin leimat MoYou Londonin Bridal 07 -laatasta. Käytin leimasta vain pienen osan jolloin sain aikaiseksi tuollaiset pitsiset "puolikuut" kynsien tyviin. Käytin taas leimadecal -tekniikkaa, jolloin kuvan kohdistaminen onnistuu paremmin. Clear Jelly Stamper ja minä ei olla edelleenkään kavereita, joten tämä tekniikka pysynee suosiossani. Kaikesta huolimatta onnistuin saamaan nimettömän leiman vinoon, mutta ei se mitään, mun leimat ei ole koskaan täydelliset :) Lopputulos oli kuitenkin kiva tuon kauniin lakan ansiosta!


Kynsillä:
 • A England Whispering Waves
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • MoYou London Bridal 07 -leimalaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Mitä tykkäätte lakasta? Käsi ylös keneltä tämä löytyy myös?

P.S. Mun on ehkä pakko vähän kirjoitella tännekin pentujuttuja jossain vaiheessa, jee vai buu?

8 kommenttia:

 1. Pentujutuille jee!! Kirjoittele vaan :) Tämä on upea lakka ja hyvä hankinta ensimmäiseksi AE lakaksi. Pitäisi käyttää uudestaan kun eka tutustuminen jäi lyhyeksi. On vaan hieno ja koristelut on kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä on kyllä kerrassaan upea lakka <3 Kiitos Taina!

   Poista
 2. Pentujutuille jee. Kynsille wau, ku ovat niin upeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katarooma! Pentujuttuja tulossa :)

   Poista
 3. ehdottomasti pentujutuille jee ! upea holo, oikein silmiin sattui katsoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentujuttuja on tulossa ^_^ Tuo lakka on kyllä niin kaunis!

   Poista
 4. Juu pentujuttuja ja kuvia kans ihan ehdottomasti :). On tää WW vaan kaunis lakka, oot hienosti saanut kuviin mukaan noita vihreitä välähdyksiä. Leimaus sopii hyvin koristamaan tätä huikeaa A Enkkua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tintti! Mä koitin jo leimatakin WW:llä, mutta en sitten kuvannut ko. lakkauksia kun en muuten tykännyt niistä. Kiva kuitenkin että toimii myös leimauksessa.

   Hilla on kyllä saamassa esittelynsä joten koiruusjuttuja tulossa :)

   Poista