tiistai 26. huhtikuuta 2016

Pitsiä kukilla

Näin instassa ihanat kynnet (tekijänä @ladyandthe_stamp) joissa oli pitsileiman päällä turkooseja ja vihreitä kukkia. Mun oli pakko apinoida lakkaus, ainoastaan vihreän jätin pois omasta versiostani. Kynsistä tuli kyllä aika sievät ja nyt tuntuukin että tekee mieli tehdä useammat pitsikynnet! Pitääkin siis haalia lisää pitsikuvioita sisältäviä leimalaattoja...


Lakkasin ensin pohjalle pari kerrosta OPI:n Do You Take Lei Away -nudelakkaa ja leimasin päälle pitsikuvion MoYou Londonin Bridal 07 -laatasta. Tässä vaiheessa huomasin kyllä ehdottoman puutteen leimalaatoissa, mulla on siis vain tämä yksi laatta jossa on pitsikuvioita ja osa niistäkin oli sellaisia ettei olisi käynyt näihin kynsiin... Asia on siis korjattava.

Pitsin päälle leimasin vielä Colour Aliken turkoosilla Ocean Bluella kukat MoYou Londonin Suki 02 -laatasta.


Näyttäisi olevan (TAAS!) kynsien viilauksen aika. Mä joudun nykyään ottamaan kerran viikossa ihan kunnolla viilalla, en tajua miten kynnet voi kasvaa näin nopeasti. Niin kuin olen ennenkin maininnut, mulla on tosi kovat kynnet ja sehän tarkoittaa myös kuivia kynsiä. Ja koska mun kynnet on hyvin kaarevat, kuivuus saa aikaiseksi sen että ne käpristyy reunoilta helposti. Joten jos haluan kauniit suorat kynnet, täytyy ne pitää aika lyhyinä. No, kaikkea ei voi saada ja onneksi nuo sentään kasvaa ja pysyy kohtuullisen hyvin kasassa katkeamatta. Ja mikä parasta, ihan kaiken pituisia kynsiä voi lakata ja koristella! :)


Kynsillä:
  • OPI Do You Take Lei Away
  • Konad valkoinen -leimauslakka
  • Colour Alike Ocean Blue -leimauslakka
  • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
  • MoYou London Bridal 07 -leimauslaatta
  • MoYou Suki 02 -leimauslaatta

Mitä pidätte? Kertokaapa myös omat lempparinne pitsikuvioisista leimauslaatoista :)

2 kommenttia: