lauantai 30. huhtikuuta 2016

Mattakukkia

Hyvää vappuaattoa!

Normaalista poiketen huhuilen täällä lauantaina :) En suinkaan tullut esittelemään serpentiinikynsiä, teemalakkaukset sai jäädä kun en vappua tällä(kään) kertaa erityisemmin juhlista. Vapaapäivät ilman "pakollista" ohjelmaa on mulle mieluisin tapa viettää aikaa ja niinpä kuluu vappuaattokin kotona löhöillen.

Mutta ne kynnet. Sain Born Pretty Storelta testiin leimauslakan ja päätin tehdä yksinkertaiset kukkakynnet.


Pitkästä aikaa käytin Essien Miami Nicea. Lakka on matattuna ihan kiva, mutta kiiltävänä en sille oikein syty. Lakalla on kuitenkin tunnearvoa, koska olen ostanut sen Miamista ja on nimensäkin takia kiva matkamuisto.

Leima on ÜberChicin laatasta 5-02. Mulla on jo mielessä seuraava lakkaus jossa käytän tuota kuviota. Sitten se BPS:n leimauslakka. Voin heti kättelyssä sanoa että toimi kuin unelma ja tämän perusteella tekisi mieli hankkia monta eri väriä. Mutta kyllähän muakin epäilyttää lakkapullot joiden sisällöstä ei juuri ole varmaa tietoa, joten en tiedä viitsinkö sellaisia kynsilleni laittaa. Lakka kuitenkin toimi erinomaisesti ja olen ymmärtänyt muidenkin sävyjen olevan yhtä hyviä.

Lakka löytyy kynsikoristeluista eikä tosiaan ole hinnalla pilattu ja koodilla SHL91 saa tuttuun tapaan pois -10%.Kynsillä:
  • Essie Miami Nice
  • Born Pretty Store hopea leimauslakka*
  • Beauty uk -mattapäällyslakka
  • ÜberChic 5-02 -leimauslaatta
*) Saatu testiin Born Pretty Storelta.

 Mutta nyt, aurinkoista vappua ja pitäkää huolta toisistanne!

6 kommenttia: