tiistai 19. huhtikuuta 2016

Radial Gradient

Halusin kokeilla radial gradient -tekniikkaa, eli liukuväriä jossa väri vaihtuu kynnen keskeltä reunoja kohti. Voin heti kättelyssä sanoa että toteutus ei vastannut visiota, mutta tekemällä oppii ja toivottavasti seuraavalla kerralla onnistun paremmin :)


En suojannut kynnenympäryksiä mitenkään liukuväriä tehdessä ja huhhuh mun kynsinauhoja homman jälkeen. Niin kuin kaikki lakkaajat tiedätte, tumma sininen ja kuivat kynsinauhat on yhdistelmänä aika... no, pysyvä :D Mutta oli miten oli, tein liukuvärin meikkisienen avulla niin, että laitoin sieneen keskelle vaaleampaa lakkaa ja sitten tuota tummempaa sen ympärille ja töpsöttelin menemään. Muutamalla kerroksella väri oli peittävä. Lakkoina China Glazen For Audrey ja Kikon 336 Electric Blue.


Miksi lakkaus ei sitten vastannut visiota? No leimat. Tällä kertaa leimauksessa meni kaikki pieleen. Tai no ei ihan kaikki, kohdistaminen onnnistui, kiitos Clear Jelly Stamperin.

Ensinnäkin tuo kuva ei meinannut nousta laatasta kokonaisena, ei sitten millään. Ja sitten kun se nipinnapin tarttui leimasimeen, kuivui se jostain syystä siihen ja kynnelle painaessa jäljelle jäi aikamoinen sotku. Clear Jelly Stamperin yhdeksi ominaisuudeksi mainitaan se, ettei leima kuivu siihen heti mutta näköjään niinkin voi käydä. Onneksi lopputulos oli sotkuisista leimoista huolimatta ihan ok ja kyllä mä näillä kynsillä sitten olin päivän tai kaksi. Ja yllätyksekseni saivat kehujakin :)


Kynsillä:
 • China Claze For Audrey
 • Kiko 336 Electric Blue
 • Konad musta leimauslakka
 • ÜberChic 8-02 leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • niittejä

Käsi ylös kuka muu on kokeillut tällaista liukuväriä?

18 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kauniit kynnet ♡

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä todella upeat kaikin puolin! En ollut tällaisesta liukuväristä edes kuullut, mutta ehkä joskus tulee kokeiltua. Kun tosiaan ensin saan sen suoja-aineen ostettua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, lopputulos on ihan veikeä :)Kiitos paljon Mee!

   Poista
 3. Mä oon joskus miettinyt vastaavaa liukuvärjäystä, mutta en oo sitten osannut lähteä toteuttamaan lakkausta.. Nää on onnistunut mun mielestä aivan mahtavasti, ihanat värit ja kiva kuvio. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile pois vaan, on kiva kokeilla uusia juttuja :) Kiitos tuhannesti E-S! ❤

   Poista
 4. vau, upeat <3 kukkaleimat sopii tuohon liukuväriin tosi hyvin! onnistunut kokonaisuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti, kiva kun tykkäät! ❤

   Poista
 5. Tosi upeat kynnet! Mä oon myös suunnitellut tekeväni tällaisen liukuvärin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Neilikka! Anna mennä vaan :)

   Poista
 6. Tosi hienot! En yhtään ihmettele, että keräsivät kehuja :)

  VastaaPoista
 7. Nää on ihan järjettömän hienot!!! Oot onnistunut liukuvärin teossa erinomaisesti :) ja leimaukset näyttävät kuvissa ihan priimoilta. Mä oon joskus yrittänyt tätä radial gradienttia ja voin kertoa että ei todellakaan onnistunut. Lopputulos oli hirveä :D. No, ehkä mä uskaltaudun kokeilemaan sitä joskus toistekin. Voi kunpa onnistuisin tekemään samanlaista jälkeä kuin tässä lakkauksessa (taitaa jäädä haaveeksi kyllä, hih).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että mikä kommentti Tintti <3 Kiitos hirmuisesti kauniista sanoistasi! Ja kokeile rohkeasti vaan uudestaan tätä liukuväriä, onnistut ihan varmasti. Mäkin katsoin ensimmäisen kerroksen jälkeen että hyi kamala mikä pelkkä kasa sotkua, mutta sitten se alkoikin muodostumaan parin kerroksen jälkeen ihan hyväksi :)

   Poista