maanantai 7. marraskuuta 2016

Aurora Borealis

Olin suunnitellut tekeväni lakkauksen yhdistämällä OPI:n upean sinisen Give Me Spacen MoYou Londonin talviseen leimaan. Seven Seas of Polish innoitti kuitenkin omalla kauniilla lakkauksellaan mua tekemään leimasinmarmoroinnin pohjaksi tuolle leimalle. Valitsin lakat revontulet mielessäni ja täytyy sanoa että osui aika nappiin!


Valitsin leimasinmarmorointiin jo mainitun OPI:n Give Me Spacen, piCture pOlishin Winterin ja Kikon vihreän 423:n ja liilan 501:n. Tuttuun tapaan tiputtelin kaikista lakoista tippoja leimasimeen ja sitten lätsäyttelin leimasinta sinne tänne kynsillä. Pohjalle lakkasin ensin kerroksen Give Me Spacea.


Värit sopi mielestäni tosi kauniisti yhteen ja lakkojen erilaiset tekstuurit näyttää kivalta keskenään sekoitettuna. Leima on tosiaan MoYou Londonin Enchanted 16 -laatasta ja kyseinen kuvio taitaa olla lakkaajien keskuudessa tuon laatan suosituin. Ainakin omassa instafeedissäni se vilahtaa tämän tästä.

Leimaamisen jälkeen arvoin kiiltävän- ja mattapäällyslakan välillä. Lähtökohtaisesti tykkään itselläni enemmän kiiltävistä lakkauksista, mutta arvelin että tähän voisi sopia matta. Päädyinkin sitten siihen ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon.


Kynsillä:
 • OPI Give Me Space
 • piCture pOlish Winter
 • Kiko 423
 • Kiko 501
 • Beauty uk -mattapäällyslakka
 • MoYou London Enchanted 16 -leimauslaatta
 • MoYou London White Knight -leimauslakka

Näettekö te tässä revontulia vai jotain muuta, mitä raati sanoo?

20 kommenttia:

 1. Kyllä mie näen näissä revontulia :)
  Todella kauniit lakkaukset ♡

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman kivan näköinen lopputulos!! <3

  VastaaPoista
 3. Ekana mulle tuli mieleen kyllä joku fantasiajuttu, ehkä planeetta avaruudessa, missä on paljon kristalleja tms. :D Ihanat on! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mielikuva, kieltämättä sellainenkin näistä tulee mieleen :) Kiitos paljon! ❤

   Poista
 4. Tosi kauniit, jotain tuolta taivahalta näistä tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Joku tähtisumu näistä tuli mieleen tähtikuvioineen. :) Tosi kivat!

  VastaaPoista