torstai 10. marraskuuta 2016

Ensilumen kunniaksi

Nyt kun olemme saaneet lunta myös tänne Tampereen seudulle (jee!), niin halusin tehdä ensimmäiset varsinaiset talvilakkaukset. Mä olen ollut oikein mielissäni lumen tulosta, se tuo niin paljon valoa mukanaan. Normaalisti marraskuu on musta super ankea kun koko ajan on vaan pimeää ja harmaata ja synkkää. Koirakin on ollut lumesta aivan onnesta soikeena ja sen menoa on ollut hauska seurata tuolla ulkona. Antaa siis pyryttää vaan!


Halusin tehdä oikein söpöstelykynnet, joten väriksi valikoitui vaaleanpunainen. Tässä toimi lakkana Ciatén Strawberry Milkshake. Lakkasin sillä peukalon, nimettömän ja pikkusormen. Päälle leimasin lumihiutaleita BPS:n laatasta BP-L018 ja leimauslakkana valkoinen MoYou Londonin White Knight.

Etu- ja keskisormeen tein leimadecalit. Valitsin samaisesta leimauslaatasta tuollaisen villapaitakuvion. Väritin leiman Strawberry Milkshaken lisäksi Kikon harmaanruskealla 319:lla.

Näistä tuli sellaiset vähän ällösöpöt niin kuin toivoinkin ja oikein talviset myös :)


Kynsillä:
 • Ciaté Strawberry Milkshake
 • Kiko 319
 • MoYou London White Knigh -leimauslakka
 • Born Pretty Store BP-L018 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka
 • Kinetics SolarGel Top Coat

Käsi ylös kuka tykkää lumesta!

18 kommenttia:

 1. Nämä on ihan superihanat ❤️ Värit ei ole perinteisen talviset mutta toimivat yllättävän kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa pastellivärit mielletään kevääseen sopiviksi, mutta mun mielestä esim vaaleanpunainen ja vaaleansininen sopii talveen kivasti. Tulee mieleen muhkeat villapaidat :D Kiitos tosi paljon Taina! ❤

   Poista
 2. Jos on pakko olla talvi niin tykkään kyllä siinä tapauksessa lumesta. Aina niin musta ja ankea marraskuukin näyttää heti valoisammalta näin! Kynnet ovat somat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä muuten saa sellaisen kuvan että mä tykkäisin erityisen paljon talvesta. Näinhän ei ole, mä oon kesätyyppi. Mutta juuri näin niin kuin sanoit, jos on pakko olla talvi, niin olkoot sitten luntakin valoa tuomassa :) Kiitos!

   Poista
 3. Todella kaunis lakkaus ♡
  Mie tykkään lumesta ja talvesta muutenin, pois lukien ne kovimmat pakkaset ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kesäihminen, mutta kun se talvi kerran tulee joka vuosi niin haluan kyllä lunta enkä pimeää :)Kiitos paljon Nanne!

   Poista
 4. Ohhhh, ihanat kynnet!! On kyllä todella söpöt :)
  Minäkin tykkään lumesta, juurikin kun se on niin kaunis ja tuo valoa mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi tekee kyllä kaikesta niin nättiä :) Toivottavasti joulun alla on lunta niin saa ihailla ihania katuja kun on jouluvalotkin sytytetty kaupungilla. Kiitos tosi paljon Daniela! ❤

   Poista
 5. eikä, niin suloiset ! pakko matkia täntyyliset omillekkin kynsille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ❤ Matki ihmeessä ^_^

   Poista
 6. Voiku söötit lakkaukset! <3 Tää tykkää kyllä sillee lumesta, että se on hyvä vaihtoehto loskalle ja pimeydelle, mutta sitten en tykkää siitä kun se tuo mukanana liukkautta ja sen, että en uskalla liikkua pyörällä mihinkään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kevät- ja kesäihminen, mutta koska talvi kuitenkin tulee niin mielummin sitten lunta kuin loskaa tai pimeää. Toi liukkaus kyllä kieltämättä ärsyttää. Varsinkin kun töiden jälkeen pitää kiiruhtaa bussille niin siinä saa olla varovainen kun ei oo aikaa hidasteluun :D Kiitos!

   Poista