maanantai 21. marraskuuta 2016

Lisää hiutaleita ja hieman kuulumisia

Moi kaikki! <3 Pidin tässä pienen tauon blogihommista, muuta ajateltavaa oli sen verran etten olisi saanut tänne mitään järkevää, tai edes järjetöntä, aikaiseksi. Tässä on tullut lapiolla ojennettuna surua ja murhetta ja mainittakoot että rakas mummoni nukkui pois viikko sitten. Pieni hengähdystauko on siis ollut paikallaan, mutta toisaalta haluan nyt yrittää pitää normaaleista rutiineista kiinni, vaikkei aina huvittaisikaan. Eipä tule sitten liikaa märehdittyä murheita.
Ja onneksi hyväkin uutisia on ilmaantunut. Meidän perhe nimittäin kasvaa taas! Olemme mieheni kanssa jo vuosi sitten, kun koiramme Hilla muutti meille, päättäneet että hänelle hommataan joskus kaveri. Saimme tovi sitten iloksemme kuulla että Hillan emo on tiineenä ja niinpä päätimmekin varata yhden narttupennun, jos sieltä sellainen tulee. Näin kävi ja tammikuussa meille muuttaa sitten toinenkin yorkshirenterrieri! :) Ollaan ihan super iloisia sillä Hilla on todella sosiaalinen tapaus ja on ihanaa että saa sitten tänne koirakaverin, ja vielä oman siskonsa <3

Mutta siirrytään sitten blogin aiheeseen, kynsiin.


Mun tekis nyt mieli tehdä koko ajan lumihiutalelakkauksia (vaikka lumi onkin taas jo hävinnyt). Edelliset oli vaaleanpunaiset ja pastellilinjalla jatketaan. Tällä kertaa valitsin pohjalle ikisuosikkini, Essien Mint Candy Applen. Jälleen kerran ihastelin sitä miten helppo lakattava tämä on. Kerrassaan erinomainen.


Lakkasin Mint Candy Applen päälle kerroksen OPI:n Pirouette My Whistle -glitterlakkaa, tuomaan vähän talvisuutta. Lopuksi leimasin hiutalekuviot MoYou Londonin Enchanted 16 -laatasta. Käytin tuota kuviota ensimmäistä kertaa. Nousi leimasimeen oikein mainiosti ilman ongelmia ja onhan se ihan hirmu nätti, vai mitä sanotte.


Kynsillä:
 • Essie Mint Candy Apple
 • OPI Pirouette My Whistle
 • MoYou London Enchanted 16 -leimauslaatta
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä koettelemuksissa ja onnea koiratulokkaasta! Nämä kynnet on ihan täydelliset! <3 Saatanpa apinoida idean ihan tällaisenaan omille kynsille, kunhan saan tuon laatan (tilauksessa).

  VastaaPoista
 2. Lämmin osanotto <3 oi miten kivoja koirauutisia! Kyllähän kahdesta kissastakin on seuraa toisilleen joten miksei koirastakin :) Hippu on sen verran energinen pakkaus että niitä riittää yksi ( ainakin toistaiseksi :D ) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilla on niin yltiösosiaalinen ja rakastaa kaikkia koiria, että kaveri tulee olemaan sille varmasti hyvä juttu :) Ja sekin on todella energinen pakkaus, mutta toivon että se toinen koira on myös siihen apuna, vie energiaa kun saavat yhdessä leikkiä eikä sitten Hilla ole koko ajan vaatimassa meiltä jotakin :D Kiitos Taina <3

   Poista
 3. Osanottoni!

  Kauniit mintunvihreät kynnet, leimauksetkin on sievästi aivan tarkasti kuviot keskellä... Sellaista ei usein näe omilla kynsillä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leimat on keskellä vain ja ainostaan läpinäkyvän leimasimen ansiosta, muuten ei olisi toivoakaan :D Kiitos E-S! <3

   Poista
 4. Kauniit kynnet, kovasti voimia surun keskelle. <3

  VastaaPoista