torstai 31. elokuuta 2017

Siksakkia

Tykkäättekö te siksak, eli chevron -kuviosta? Mä tykkään ja se on musta erityisen kivan näköistä kodin tekstiileissä ja kaikessa paperitavarassa. Mulla ei kylläkään ole kotona muuta siksakkia kuin parvekkeella olevissa paperilampuissa, mutta käsipyyhkeet vessaan olis ainakin kivat. Mun kynsillä on myös nähty useamman kerran chevronia ja yleensä olenkin tykännyt niistä. Nyt käytin pitkästä aikaa ko. kuviota ja täytyy kyllä todeta että näistä tuli rumat :D En tykännyt yhtään lopputuloksesta, mutta koska kynnet eivät varsinaisesti epäonnistuneet, isken ne tännekin.


Aluksi lakkasin pari kerrosta Ginan valkoista. Olen nykyisin käyttänyt enimmäkseen Essencen valkoista lakkaa, mutta se oli päässyt loppumaan, joten turvauduin Ginaan. Oikein mainio sekin ja kahdella kerroksella tuli tasainen lopputulos. Seuraavaksi leimasin kynsille MoYoun PINK! -lakalla ÜberChicin 5-03 -laatasta löytyvän kuvion. Lopuksi leimasin vielä mustat chevronit. En tiedä mikä tässä tökkii, mutta kynnet olivat mulla yhden päivän ja olisin ottanut ne varmaan heti pois, jos olisin ehtinyt. Näin tällä kertaa :)


Kynsillä:
 • Gina Tricot White
 • MoYou London PINK! -leimauslakka
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • ÜberChic Beauty 5-03 -leimauslaatta
 • Born Pretty Store L-006 -leimauslaatta
 • Glisten & Glow HK Girl Top Coat

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä tuo on kiva yhdistelmä, kekseliäs. Jos sitä saisi aikaiseksi kokeilla itsekin jotain saman tyyppistä, kun on noita siksakvinyylejä kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 2. Kyllä siksakit on kivoja! Mä en niitä osaa sisustukseen yhdistää, mutta omillakin kynsillä tykkään chevroneista ainakin silloin tällöin :)

  Tää lakkaus on tosi pirtsakka ♥

  VastaaPoista