torstai 5. lokakuuta 2017

Allure

Mä todennäköisesti tuuttaan tänne jonkin verran piCture pOlish -lakkauksia lähiaikoina, kun menin ko. lakkoja tilaamaan ja täytyyhän niitä kaikkia päästä heti kokeilemaan. Tietysti!
Yksi uusista hankinnoista on magentan värinen Allure. Olen epäröinyt tämän kanssa pitkään. Lakka näyttää todella upealta muilla, mutta koska itse vierastan violetteja tai violettiin taittavia sävyjä, en ole tätä aiemmin hankkinut. Nyt kuitenkin uteliaisuus vei voiton ja voi jösses se on nätti. Tykkään siis myös omilla kynsillä.


Alluren kanssa valitsin koristeluiksi leimaukset. Leimat on MoYoun Bridal 07 -laatasta. Tein leimadecaleja ja väritin ne piCture pOlishin vaalean hiekan värisellä Cherishillä. Muutama leima jäi värittämättä ja sain idean käyttää myös niitä. Ihan kiva yhdistelmä.

Harmittaa, että kuvista tuli tosi huonoja valon puutteen vuoksi. Lakka on kuitenkin hirmu kaunis :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Allure
 • piCture pOlish Cherish
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Bridal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

6 kommenttia:

 1. Jestas miten ihana lakkaus! Ja Allure on kyllä uskomattoman kaunis edelleen ♥ Siis mä en tajua, miksen ole hankkinut tätä vieläkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ymmärrä miksi mulla kesti näin kauan hankkia tämä :D Kiitos!

   Poista
 2. Älyttömän kauniit lakkaukset ♥

  VastaaPoista
 3. Mä mietin alluren kanssa kans todella pitkään ja vähän aikaa sitten tilasin sen! Aikasemmin ajattelin et se taittaa liikaa punaseen, mut niin sitä vaan mieli muuttuu ja yhtäkkiä ihastuin siihen ihan täysillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on super kaunis! Eikä ollenkaan tyypillinen sävy mullekaan.

   Poista