maanantai 16. lokakuuta 2017

piCture pOlish Dragon

Kun piCture pOlish julkaisi hiljattain uusia lakkoja, oli mukana yksi ainokainen kaunotar mikä oli saatava. Ja kun PP järjesti instagramissa giveawayn, voitin sen omakseni! Kaunotar on paitsi kauniin värinen, myös nimeltään minusta ihana - Dragon. Vaikken ehkä perusta erityisesti sellaisesta keskiaika-lohikäärmefantasiasta, lohikäärmeet on aina hyvä. Niin tässäkin tapauksessa.


Dragon on hieman ruskeaan taittava viininpunainen ja täyteen pakattu merkille tyypillistä holohitulaa. Tässä lakassa sitä on erityisen paljon ja näyttääkin tosi upealta auringossa. Olen tässä hiljalleen alkanut lämpenemään aikaisempaa enemmän tummille lakoille ja tämä on aivan täydellinen.

Myös käyttämäni leimalaatta on uusi ja sekin on ihan superi! MoYou London julkaisi uusia laattoja Minimal -kokoelmaan ja pistin heti pari tilaukseen. Keskisormen ja nimettömän leimoja värittelin pikkuisen hopealla, muihin kynsiin leimasin ihan normaalisti valkoisella.

Tähän lakkaukseen tuli vähän sellaista black magic -vibaa. Vai oonko ainoa mielleyhtymieni kanssa? Mä kun en oikein lämpene sellaisille kurpitsa-kummitus-hämäkki -kynsille, niin ehkä joku tämän tyylinen voisi olla mun versio halloweenkynsistä. Nämä ovat kuitenkin ihan arkikynnet. Vai oiskohan näissä jotain mustaa magiaa buuuaaahaha.


Kynsillä:
 • piCture pOlish Dragon
 • OPI Unfrost My Heart
 • MoYou London White Knight -leimauslakka
 • MoYou London Minimal 07 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

12 kommenttia:

 1. Dragon on kyllä upea <3
  Musta tuntuu, että oon nyt jo täynnä halloweenkynsiä kun instaa selannut, että taitaa tänä vuonna jäädä kummitukset pois kynsiltä :D

  VastaaPoista
 2. On taas nätit ja koristelutkin ihan nappiin :)

  VastaaPoista
 3. Oo miten hienot taas! Mäkään en oikein lämpene hämis-kurpitsa-lepakkomikälie-kynsille, joten tällaiset menis hyvin mullekin. Jos siis vain olisi kynsillä pituutta mitä lakata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sopis kyllä sulle hyvin :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Voi vitsit miten ihanan mystinen lakkaus! Ja tuo lakkakin on kyllä kaunis <3

  VastaaPoista