maanantai 12. maaliskuuta 2018

Positiivinen yllätys

Tämä lakkaus yllätti mut pitkästä aikaa positiivisesti. Pitkään kaikki tekemäni lakkaukset on ollut joko vähän njääh -osastoa tai sitten jotain niin tuttua ja turvallista, että eivät ole siksi erityisesti ilahduttaneet, vaikka olisivatkin olleet ihan ok. Näistäkin kynsistä ehdin jo hetken ajattelemaan että pieleen meni, mutta sitten valmistuttuaan olivatkin aikas kivat!


Halusin käyttää nyt uudestaan OPI:n Miami Beetia, sillä viimeksihän se jäi leimojen alle. Miami Beetin päälle töpöttelin meikkisienen avulla OPI:n Pure 18k White Gold & Silver -hitulalakkaa. Tässä vaiheessa mua alkoi epäilyttämään aikaan saamani sotku kynsillä ja luulin jo että taas mentiin metsään. Mutta sitten lisäsin vielä tuota hitulalakkaa reilumpina annoksina joihinkin kohtiin kynsiä, ja lopputulos alkoi näyttämään kivemmalta. Lopuksi lisäsin leimat MoYoun Pro XL 02 -laatasta. Tuota leimaa olen käyttänyt kerran aikaisemmin, silloin kynsien kärjissä. Sopii minusta hyvin kummin tahansa. 

Tästä lakkauksesta sain taas vähän intoa kynsihommiin. Musta on tuntunut että lakkaushalut hiipuu sitä mukaa kun kynsiä teen, kun joka kerta tuntuu ettei onnistu. Mutta onhan näitä kausia ollut ennenkin, kun ideat on vähissä ja sitten taas yhtäkkiä niitä oikein kasaantuu päähän. Vielä ei tosin ole kasaantunut, sitä odotellessa!


Kynsillä:
 • OPI Miami Beet
 • OPI Pure 18k White Gold & Silver Top Coat
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Pro XL 02 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

Hyvää alkanutta viikkoa! <3

10 kommenttia:

 1. Ihan älyttömän hienot, pakko ehkä matkia jossain vaiheessa :D mullakin on sama, kaikki omat kynnet tuntuu tyhmiltä enkä oikein jaksa enää kaikkia julkaista blogissa. Sitten jotkut onnistuu ja tulee taas into koristella useamminkin :) kaikki hippulakat ja flakiesit on mun lemppareita, siksi nämä kynnet iski ja lujaa!

  VastaaPoista
 2. Apua miten kaunis lakkaus<3 Mun on kans ehkä pakko matkia josain vaihees :D

  VastaaPoista