maanantai 26. maaliskuuta 2018

Tuplaleimausta

Hellou ja hyvää maanantaita! Lyhyt työviikko edessä, jes! Pakko myöntää että olen talvilomasta asti jo vähän salaa odotellut pääsiäisvapaita. Kai siksi, kun silloin on yleensä selkeästi kevät ja kevättähän mä odotan joka vuosi kuin kuuta nousevaa. Nyt se kuitenkin näyttäisi olevan jossakin karkuteillä, joten se siitä. Mutta vapaapäivät toki on kiva juttu silti :)

Tuntuu että kevään lisäksi lakkausideatkin ovat vähän hukassa. Onneksi inspiraatiota voi hakea muilta. Mulla ei ollut sitten minkäänlaista ajatusta siitä, mitä kynsilleni tekisin, kunnes mieleeni juolahti Belegwenin tekemät kynnet viime vuoden puolelta. Päätin siis ryhtyä kopiointihommiin.


Lakkauksen idea on siis tuplaleimoissa. Pohjalla on piCture pOlishin Salt Water. Leimat ovat MoYoun Holy Shapes 04 -laatasta. Käytin kahta erilaista kuviota päällekäin. Ensin leimasin mustalla ja sen päälle MoYoun sinivihreällä Electric Tealilla. Ylläripylläri mun kamera söi jälleen värit ja Salt Water ja Electric Teal näyttää saman värisiltä. Näin ei kuitenkaan ole, jälkimmäinen on selkeästi enemmän vihreä-, kuin sininen lakka.

Lopputulos on varsin kiva, ja värit sopivat kauniisti yhteen. Voi kun olisin saanut ne todenmukaisina kuviin. Mutta tällä mennään ja tarkeintä tietysti miltä ne näyttävät livenä.

Mukavaa viikkoa!


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • MoYou London Electric Teal -leimauslakka
 • MoYou London Holy Shape 04 -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

16 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Oikein sopivat kirkkaisiin pakkaspäiviin. :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä kiva nähdä eri sävyinen tulos samasta lakkauksesta! Sopii kyllä paremmin sulle kuin mitä tuo mun tekemä olisi sopinut. :)
  Mä ootan myös pääsiäistä ihan simona, aion vielä ottaa yhden ekstravapaan torstaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten viis päivää vapaata, oi mitä luksusta!

   Mustakin on aina kiva nähdä jos joku inspiroi tekemistäni kynsistä :)

   Poista
 3. Tosi kauniit lakkaukset! Tykkään ♡

  VastaaPoista
 4. Mä NIIN tykkään näistä sun turkooseista lakkauksista :) Ihanat taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ❤️ Jotenkin turkoosista ja mintusta on tullut ajan saatossa mun lemppareita mitä kynsiin tulee. Kuitenkaan kyseisiä värejä ei mulla nää muuten juurikaan. Mikä lie syynä :D

   Poista
 5. Ihan superit ♥ Sun lakkauksista saa niin paljon inspistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Heidi! ❤️ Mahtavaa kuulla että pystyn inspiroimaan. On myös kiva itse inspiroitua muiden lakkauksista, kuten tässä tapauksessa :)

   Poista