torstai 8. maaliskuuta 2018

Takaisin mukavuusalueella

Edellisen punaisen lakkauksen jälkeen piti saada äkkiä jotain tuttua ja turvallista kynsille. Ei liene yllätys, että lakkalaatikoista valikoitui käteeni turkoosin sävyjä.


Halusin tehdä leimasinmarmoroinnin, ja lakoiksi valikoitui ikisuosikkini piCture pOlishin Salt Water ja kaunis, mutta hankala lakattava Mermaid. Mermaid toimi kuitenkin leimasinmarmoroinnissa oikein mainiosti eikä sen hieman tahmainen koostumus ollut haitaksi.

Marmoroinnin päälle leimasin mustalla kivat kuviot Color Clubin Abstract -laatasta. Näistä tuli oikein mieleiset lakkaukset, ainoastaan harmittaa nuo lyhyet kynnet. Sormien asennosta johtuen näyttää, kuin mun keskisormen kynsi olis paljon lyhyempi kuin nimettömän, vaikka ovat oikeasti saman pituiset. Tämä jotenkin ärsyttää mua ihan suunnattomasti. First world problems, tiiän.

First world problem on myös se, että multa on Trindin hoitolakat loppu ja luulen, että tilanne vaatisi nyt niitä. Toisaalta mietin, josko ostaisin jotain kynsiä vahvistavaa lisäravinnetta. Suosituksia? En ole koskaan sellaisia kokeillut, joten ihan mielenkiinnosta voisin testata :)


Kynsillä:
 • piCture pOlish Salt Water
 • piCture pOlish Mermaid
 • MoYou London Black Knight -leimauslakka
 • Color Club Abstract -leimauslaatta
 • Seche Vite -pikakuivattava päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Voisin suositella lämmöllä Helein ravintolisiä:

  https://charmingnails.blogspot.fi/2017/10/pitkien-ja-vahvojen-kynsien-salaisuus.html

  Sekä tottakai ne Trindit <3 mutta Heleinit on minusta parhaita kokeilemiani, käytössä tälläkin hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin että olet kirjoittanut ravintolisistä, mutta tätä postausta tehdessäni en ollut vielä ehtinyt käydä katsomassa sun blogin puolella :) Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Oih, ihana lakkaus! <3 Alkoipa tehdä mieli turkoosin sävyjä omillekin kynsille :)

  VastaaPoista
 3. Kesä tuli mieleen näistä kynsistä heti.

  VastaaPoista